Enligt Nicole var det Ida och Olle vars täcke guppade mest...
Enligt Nicole var det Ida och Olle vars täcke guppade mest... - Foto: Skärmavbild/Pluto TV/Paradise Hotel

Intima sanningen om sexet i Paradise Hotel 2023: ”Ett skåp med…”

Den ny-gamla säsongen av Paradise Hotel 2023 har bjudit på sjuka fester, dramatiska parceremonier och intima scener. En av säsongens starkaste karaktärer är Nicole Kikabidze, och för Nyheter24 avslöjar hon en hel del hemligheter från programmet...


Under våren 2021 avbröts den 14:e säsongen av Paradise Hotel efter misstankar om sexuella övergrepp. En förundersökning inleddes, men lades sedan ner i april 2022. Vid det här skedet stoppades även säsong 15 från att sändas. 

Nicole Kikabidze om säsong 15 av Paradise Hotel: "Fick panik"

Men i februari 2023 kom nyheten att den femtonde och sista säsongen av Paradise Hoel, som spelades in men aldrig sändes, nu skulle visas. Och i april 2023 hade säsong 15 av Paradise Hotel premiär på Pluto TV. 

Här kan du läsa mer om ilskan hos deltagarna i den inställda säsongen av Paradise Hotel

Nu är säsong 15 av Paradise Hotel i full gång, och en av deltagarna som kom in och rörde om rejält var Nicole Kikabidze, 21. Och även hon var till en början skeptisk till att säsongen skulle sändas. 

Nicole och Jonathan kom in på hotellet som "nättroll". Foto: Paradise Hotel/Pluto TV

Nicole förklarar att hon en dag för några månader sedan vaknade upp av att det skickades massa meddelanden i den gruppchatt som hon och de andra deltagarna från säsongen var med i. 

– Ingen har skrivit i den här gruppchatten på flera år. Jag går in i gruppchatten och ser: “Har ni hört att vår säsong ska sändas?” Och jag kände att det kan inte vara sant. Jag trodde att jag drömde nästan, berättar Nicole och fortsätter: 

– Jag hade panik och jag kände först att jag inte vill. Det har gått två och ett halvt år nu och saker har ändrats. Jag var ju 19 när vi spelade in. Jag sa bara: "Snälla, måste ni ha med allt det här? Måste ni göra det här?”

Nicole förklarar att efter att ha pratat med deltagaren, och sin nära vän, Jonathan Johansson så kunde hon acceptera det hela, och istället känna att det skulle bli kul att säsongen sändes. 

Nicole och Jonathan är nära vänner än i dag. Foto: Paradise Hotel/Pluto TV

Paradise Hotel-deltagaren Nicoles liv idag – efter programmet

I dag skiljer sig Nicoles en hel del från hur det såg ut när Paradise Hotel spelades in. I dag har hon en pojkvän och håller på att läsa upp några av sina betyg. Vid sidan av har hon även OnlyFans, något som hon startade ungefär en vecka innan hon klev in i Paradise Hotel. 

– Det var lite spontant, men jag kände skitsamma. Jag bryr mig inte utan tycker bara det är kul. Och hittills så går det faktiskt väldigt bra. 

– Det går bra och det växer. Och killen supportar så det är ett plus!

Nicole var 19 år när programmet spelades in. Foto: Paradise Hotel/Pluto TV

Reglerna kring sex i Paradise Hotel 2023

Likt de tidigare säsongerna av Paradise Hotel så är även säsong 15 full av fester, paktande och en hel del guppande täcken. Men hur ser egentligen reglerna ut för att ha sex i Paradise Hotel 2023? 

– Kör på hur mycket ni vill. Om ni båda är bekväma med varandra så varsågoda. Det var lite så. Sen så är det ju klart att det måste vara samtycke från båda parterna, berättar Nicole. 

Och det var ett visst Paradise Hotel-par som inte tycktes få nog av varandra, och det var Olle Axeland och Josefine Viebke

– Jag tror att Josefine och Olle är de som körde galnast sex, hundra procent. De är helt vilda båda två. Sen har de ju typ sex det varje dag, så jag tror inte de (produktionen reds.anm) orkar ta med alla gånger de ligger med varandra, berättar Nicole med ett skratt. 

Chockerande scener i Paradise Hotel 2023 – deltagarna har sex i poolen

"Ett skåp med massvis av kondomer"

Och det visar sig att, för de PH-deltagare som är lite extra sugna inne på hotellet, så finns det en hel del attiraljer att tillgå. 

– Det finns i ett litet skåp. Det är bara att öppna upp och så ligger det massvis med kondomer. Du får välja vilken storlek du vill ha. Jag tror det fanns glidmedel och sånt också. Allt möjligt, förklarar Nicole och tillägger: 

– Jag vet dock inte om alla körde så skyddat. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!