Paradise Hotel 2023
Deltagarna i Paradise Hotel 2023 är sannerligen oblyga. - Foto: Pluto TV

Chockerande scener i Paradise Hotel 2023: "Deltagarna har sex i poolen inför hela gruppen"

Paradise Hotel 2023 hyllas på sociala medier för sitt råa och explicita material. Och i ett avsnitt kan man minst sagt säga att det hettade till. Och produktionen valde att visa... det mesta.


Under våren 2021 avbröts den 14:e säsongen av Paradise Hotel Sverige efter misstankar om sexuella övergrepp. En förundersökning om våldtäkt och sexuellt ofredande inleddes, vilken sedan lades ner i april 2022. 

Säsongerna efter har reglerna kring sex och alkohol sett annorlunda ut. Sex får du endast ha om du är nykter, gör tummen upp till kameran samt går och berättade för produktionen att du vill ha sexuellt umgänge. Du får heller inte ha druckit en droppe alkohol innan. 

Produktionen valde att visa vad som hände inne på hotellet. Bildkälla: Viafree

Även den sista inspelade säsongen stoppades från att sändas men efter att rättigheterna till programmet köptes upp av ett nytt bolag så hade det premiär 20 mars 2023 och är nu rullande. 

Heta scener från Paradise Hotel 2023. Bildkälla: Pluto TV

Så säsongen som sänds nu spelades alltså in med de gamla reglerna gällande. 

En annan viktig parameter som tittarna saknat är den höga alkoholkonsumtionen som äger rum i årets säsong. Programmet Love Island Sverige mötte kritik då deltagarna endast fick dricka ett eller två glas bubbel under en kväll, en regel som alltså inte gäller i Paradise Hotel 2023. 

Denna säsong fick deltagarna nämligen dricka hur mkt de ville. Gällande cigaretter och snus så gällde ciggförbud – men snus, det fick man ha med. 

Deltagarna har sex inför hela gruppen

Och ja, de annorlunda sexreglerna kan man minst sagt ana i avsnitten. Deltagarna denna säsong har nämligen haft ordentligt med raj raj mellan lakanen. 

Men det har även skett på andra ställen än mellan lakanen. 

Olle Axeland och Josefine Viebke fattade tycke för varandra väldigt snabbt inne på hotellet och har varit intima en hel del. Bland annat hade de sex inne på toaletten medan de andra deltagarna låg och sov i rummet bredvid. 

– Vi hade sex på handfatet, i duschen, på golvet. Ja, man kan säga att det var lite överallt, berättade Olle efteråt. 

Det hela genererade i en hel del drama då Ida Fransson också var intresserad av Olle. 

Och det dröjde inte länge förrän det var dags igen. Efter veckans parceremoni-fest valde nämligen profilerna att ge sig ned i poolen där det snabbt började att röra sig under vattnet.

Paret klivet upp efter att ha haft lite kul i poolen. Bildkälla: Pluto TV

Och ja, mycket riktigt hade de sex. 

– Hur fan ska jag kunna kliva upp ur poolen med den här, sa Olle och syftade då på sin errigerade penis.

Paradise Hotel 2023. Bildkälla: Pluto 2023

Men det var inga dömande ögon som bevittnade det hela. 

Även Bella Andersson har i sina tidigare dagar haft sex i poolen tillsammans med Arvid Stenbäcken

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!