Halvor Bakke avslöjar vilka hus tittarna aldrig kommer få se i "Stugfixarna Norge".
Halvor Bakke avslöjar vilka hus tittarna aldrig kommer få se i "Stugfixarna Norge". - Foto: Bjørnar Morønning/NTB/TT och Pressbild/TV3

Stugfixarna Norge-profilen avslöjar: Här är husen du ALDRIG kommer få se i programmet

"Stugfixarna Norge", som sänds på TV3, har kommit att bli en storfavorit även bland svenska tittare. Nu avslöjar programledaren Halvor Bakke hur många som egentligen söker till programmet och vilka hus du aldrig lär få se i programmet.


Programmet som i Norge heter "Eventyrlig oppussing" går under namnet "Stugfixarna Norge" i Sverige och har, sedan det började sändas på TV3, blivit en favorit hos många.

I programserien reser Halvor BakkeTorkel Gjerset och Ole Rosén-Lystrup runt i Norge för att rusta upp stugor belägna på några minst sagt spektakulära platser.

Finns det några projekt som inte får vara med i SVT:s "Husdrömmar"?

Halvor Bakke: "Ingen idé att söka"

Och programmet har minst sagt fått ett rejält genomslag på hemmaplan. I en ny intervju med norska Nettavisen avslöjar Halvor Bakke hur många som faktiskt vill vara med i programmet – och vilka som inte ens behöver bemöda sig med att söka. 

– Vi får in mellan 6 000 och 10 000 ansökningar, och väljer bara ut åtta. Då är vi väldigt måna om geografisk spridning. Vi vill täcka hela landet, med hav, fjäll och skog. Vi har stort fokus på naturupplevelser, säger Halvor till tidningen och tillägger:

– Så det är ingen idé att söka om du har en stuga i en stugby vid Hafjell liksom. Vi kommer inte dit. Vi vill ha natur, vara så avskilda som möjligt och visa den vackra natur vi har här. 

Sanningen om Doobidoo som mörkas för tittarna

/
TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!