Molly Sandén berättar, i Så mycket bättre 2023, om de första mötena med Jonathan Johansson.
Molly Sandén berättar, i Så mycket bättre 2023, om de första mötena med Jonathan Johansson. - Foto: Skärmavbild/TV4/Så mycket bättre

Molly Sandén om mötet med Jonathan Johansson: "Han hatar mig"

När Molly Sandén dyker upp i ett inslag i Så mycket bättre 2023 berättar hon om hennes första möten med Jonathan Johansson – och de var minst sagt frostiga om man ska tro Molly.
– Jag kommer ihåg att jag kände: han hatar mig, på riktigt.


Så mycket bättre 2023 hade premiär den 28 oktober och hittills är det Peg Parnevik, Mapei, Lasse Holm, Ellen Krauss, Dogge Doggelito, Eagle-Eye Cherry och Jonathan Johansson som huserar på Grå Gåsen och tolkar varandras låtar.

I premiäravsnittet riktade Jonathan Johansson en syrlig känga mot Molly Sandén, som tidigare gjort en cover av hans låt "Rosa himmel". Och i det andra avsnittet för säsongen dyker faktiskt just Molly upp i ett inslag.

Jonathan Johanssons syrliga känga till Molly Sandén i Så mycket bättre 2023: "Konstigt"

Molly Sandén om Jonathan Johansson: "Tyst"

I videoklippet berättar Molly Sandén, som jobbat med Jonathan Johansson vid flera tillfällen, om hur det var under deras första möten.

– När jag träffade honom första gångerna skämdes jag lite och jag trodde typ att han hatade mig. Jag fick en väldigt stark känsla av att han hatade mig. Han sa just det ”du har ju snott min låt, det är din låt nu”, berättar hon med ett skratt i programmet och fortsätter vidare:

– Han hjälper ju inte alltid till med det sociala. Jag står där och bara ”älska mig, tyck om mig” och han är liksom… Tyst. Väldigt länge. Så jag kommer ihåg att jag kände: han hatar mig, på riktigt.

Tittarnas irritation mot Jonathan Johansson i Så mycket bättre 2023: "Tyvärr..."

Jonathan Johansson: "Blivit lite bättre"

Jonathan Johansson är inte sen med att medge att Molly Sandén inte är den enda som påpekat att han ger ett lite frostigt första intryck.

– Mina kompisar säger alltid att ”ditt first impression suger, när ska du någonsin lära dig?”. Men jag tycker att jag blivit lite bättre. I don’t know. Kanske inte, säger han i programmet.

Så träffade Jonathan Johansson sin fru Chiara: "Mycket Google translate"

Så mycket bättre 2023 sänds i TV4 på lördagar klockan 20.00. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!