Meira Omar är med i Love is blind Sverige 2024.
Meira Omar är med i Love is blind Sverige 2024. - Foto: Robert Eldrim/Netflix och Silas Stein/AP/TT

Därför har Love is blind-Meira 119 000 Instagram-följare

Deltagarna i Love is blind Sverige har fått en hel del nya följare sedan realityserien slog ner som en bomb på Netflix. Men en av dem, 30-åriga Meira Omar, hade över 110 000 följare redan innan hon klev in i programmet.


32 singlar ska dejta varandra, helt utan att se varandra, i "Love is blind Sverige". För att få se varandra måste deltagarna förlova sig, för att därefter åka på en resa och leva vardagsliv ihop innan det vankas bröllop.

Realityserien har kommit att bli en internationell succé och paren som bildats i kapslarna har fått en hel del nya följare på Instagram.

Love is blind Sverige 2024: Deltagarnas namn på Instagram

Jessica Almenäs är programledare för Love is blind Sverige 2024. Foto: Rickard Aronsson/Netflix

Därför vill Catja Lövstrand inte prata om Love is blind Sverige 2024

Meira Omar hade över 110 000 följare på Instagram

Men det finns en deltagare som faktiskt hade en rejäl följarskara redan när programmet drog igång. Meira Omar, 30, som förlovar sig med Oskar Nordstrand i Love is blind Sverige, hade nämligen över 110 000 följare på Instagram sedan tidigare.

Anledningen? Jo, Love is blind-Meira är nämligen dansare och har hela 294 000 prenumeranter på Youtube där hon publicerar videos där hon bland annat dansar och sjunger. 

Därför känner du igen Oskar Nordstrand i Love is blind Sverige 2024

– Jag är från Afghanistan och där tittar man otroligt mycket på Bollywood, så jag har vuxit upp med det och alltid sökt mig till Bollywood, har Meira sagt i ett av de tidigare avsnitten av Netflix-serien. 

Lidl hyllas efter grova skämtet om Christofer Pocock i Love is blind Sverige 2024

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!