Catja Lövstrand, 32, medverkar i Love is blind Sverige 2024.
Catja Lövstrand, 32, medverkar i Love is blind Sverige 2024. - Foto: Robert Eldrim/Netflix och Johan Paulin/Netflix

Därför vill Catja Lövstrand inte prata om Love is blind

Love is blind Sverige har blivit en dundersuccé och deltagarna har fått otaliga frågor i sociala medier hur det var att medverka i programmet. En som inte kommer att svara på dessa är 32-åriga Catja Lövstrand. Spoilervarning!


I Love is blind Sverige 2024 ska 32 singlar dejta varandra i blindo. De som fattar tycke för varandra förlovar sig i de så kallade kapslarna och får då se varandra innan de, för att testa sin kärlek, ska leva ihop inför det stundande bröllopet.

Love is blind Sverige 2024: Deltagarnas namn på Instagram

Flera par i Love is blind Sverige 2024

Fem par bildades i Love is blind Sverige-kapslarna: Krisse-Ly Kuldkepp och Rasmus HedenstedtSergio Rincón och Amanda Jonegård, Catja Lövstrand och Christofer PocockOskar Nordstrand och Meira Omar samt Lucas Gustavsson och Emilia Holmqvist

Under avsnittens gång har känslorna gått upp och ner för flera deltagare samtidigt som konflikter blossat upp. 

Spoilervarning! Nedan avslöjas detaljer om ett av paren i Love is blind Sverige.

Därför känner du igen Krisse-Ly Kuldkepp i Love is blind Sverige 2024

Foto: Johan Paulin/Netflix

Lidl hyllas efter grova skämtet om Christofer Pocock i Love is blind 2024

Catja Lövstrand om Love is blind Sverige: "Bestämt mig"

Två deltagare som hamnat i några känslosamma ordväxlingar är Catja Lövstrand och Christofer Pocock, som till slut valde att bryta sin förlovning. Och nu väljer den förstnämnda att se Love is blind Sverige som ett avslutat kapitel.

"Jag tror jag har bestämt mig när jag säger att detta är förmodligen första och sista gången jag kommer skriva om min medverkan i Love is blind här på min Instagram", skriver Catja på Instagram och fortsätter:

"Du kan bara se vissa sidor i kapslarna hos en person och på utsidan får du möjlighet att se fler. För min del handlade det om sidor som jag inte var beredd att ta in i ett äktenskap, då äktenskap för mig är ett av de viktigaste besluten du tar i livet. Jag kommer aldrig ångra min medverkan, jag kommer aldrig ångra vare sig något jag har sagt eller gjort för jag vet att jag var ärlig och jag vet att jag gav experimentet och alla inblandade en ärlig chans."

Utöver att tacka för de "fina meddelanden" hon fått påminner hon också följarna om att det är hon som bestämmer vad hon vill svara på, lyfta eller gilla på sin Instagram. 

Love is blind Sverige 2024: Här är den hårda mobilregeln deltagarna måste följa

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!