Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli publicerade en bild på sitt kök. - Foto: Stella Pictures

Charlotte Perrelli hånas – efter ärliga bilden på sitt kök

Charlotte Perrelli visade upp en bild på sitt kök. Inte långt efter skämtades det friskt på Instagram.


Charlotte Perrelli, 49, och maken Anders Jensen, 47, njuter av lyx, mys och semlor borta i det soliga Marbella. Charlotte skriver på sin blogg att hon just nu ägnar mycket tid åt att baka semlor samt gå långa, hurtiga promenader. 

"3 timmars PW med mamma. Det kändes lite i ischiasnerven efteråt. Aj, aj…. Men det var så skönt att gå längs vattnet. 21 grader. Blå himmel o strålande sooooool. Som vi njöt. Mamma älskar att gå och är så flitig varje dag. Pinnar på sina 10.000 steg minst om dagen", skrev hon. 

Starka reaktioner efter orden i Laila Bagges video med Korosh

Just bakningen har kommit bli en sak som Charlotte är lite omtalad för hos sina följare. Hon bakar allt ifrån tårtor, biskvier och semlor. Under veckan passade hon även på att skämta lite om Bert Karlsson när hon delade med sig av sitt semmelrecept. 

"En likhet mellan mig och Bart Karlsson? Vi båda gillar semlor". Detta efter att Bert Karlsson uttalat att han "blir kåt av semlor":

Och sanningen är den att Charlotte faktiskt har ett kök som hon använder just till bakningen. Ett så kallat "Dirty kitchen". Detta visade hon upp på sin blogg. 

"My favorite room. Dirty Kitchen!! Älskar att kunna ha brödrost, bakmaskiner, juicepress och mixer framme eftersom det används frekvent men inte är så kul att se…..Här kan jag baka ifrån, stöka ner… laga mat som osar. Dessutom extra kul och frys för förvaring. Ett favoritrum", skriver hon.

Någon som snabbt fick syn på det hela var nöjesprofilen Tramsfrans som idag följs av hela 144 000 människor. 

Tramsfrans skämtar med Charlotte Perrelli. Bildkälla: tramsfrans/Instagram

"Jag är besatt av att Charlotte Perrelli har ett dirty kitchen där hon massa köksgrejer som hon inte vill göra i det riktiga köket. Till exempel rosta bröd eller laga mat som osar". 

Vi kan inte annat än att hålla med, även vi är besatta i Charlottes dirty kitchen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!