- Foto: TV4 Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedts märkliga fråga får tittarna att se rött: "Otroligt oproffsigt"

När kristdemokraten Alice Teodorescu Måwe gästar Nyhetsmorgon under lördagen så får hon en märklig fråga som får tittarna att reagera starkt.


Under lördagens Nyhetsmorgon gästar kristdemokraternas Alice Teodorescu Måwe, som är ett toppnamn inför EU-parlamentsvalet. 

I intervjun frågar programledaren Jenny Strömstedt om hon tror på gud. Vilket får Alice Teodorescu Måwe chockad. 

– Tror du på gud? frågar Jenny Strömstedt.

– Förlåt? svarar Alice Teodorescu Måwe.

– Tror du på gud? upprepar Jenny Strömstedt.

Politikern svarar att hon inte tror på gud. Sedan säger hon att det bara är journalister som frågor om religion och att hon tycker att det är en privat fråga.

Tittarna reagerar starkt på beteendet

På Nyhetsmorgons Instagram reagerar tittarna starkt på programledarens beteende.

"Och hur dryg kan man vara Jenny vid intervjun av Kristdemokraternas första förslag till EU parlamentariker. Du kan bättre Jenny" 

"På riktigt, ser intervjun med Alice nu och skäms för frågorna som ställs? Det märks att Alice blir irriterad över valet av frågor som en man dessutom aldrig skulle få. Om lönen, om hon tror på gud, att hon är kompis med Ebba Busch Thor osv. Det lyser också igenom att Jenny inte är en som gillar det högra blocket i politiken men det visste man ju sen gammalt. Att hon inte kan dölja det. Så otroligt oproffsigt och tråkig intervju med Alice som är en så bra person som står upp för sina åsikter och värderingar."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!