Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt är en stor favorit hos TV4-tittarna. - Foto: Stella Pictures.

Tittarstorm om Jenny Strömstedts speciella plagg i Nyhetsmorgon

När Jenny Strömstedt dök upp i TV4-rutan för att sända Nyhetsmorgon var det en speciell detalj som tittarna genast uppmärksammade – och reaktionerna har inte låtit vänta på sig.


Att artister, influencers och programledare inspirerar med sina outfits är ingen hemlighet. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur tittarna bland annat blivit som besatta av flera klänningar som Kristin Kaspersen burit i "rutan". 

De plagg som fått lite extra strålkastarljus har ibland till och med sålt slut efter att ha synts på en känd profil. En av klänningarna som just Kristin bar under en Let's Dance-sändning i fjol var däremot lite mer svåråtkomlig. Den var nämligen specialdesignad av Malena Ekströmoch för Nyheter24 berättade hon då att den skräddarsydda blåsan tar 20 timmar att få färdig och kostar hela 14 950 kronor.

En lite "billigare" klänning som Kristin syntes i under samma veva blev även den en favorit hos följarna – men den kostade ändå 2 500 kronor...

Siroun Forsberg är stylisten på TV4 som klär programledarna

En annan folkkär blondin som har gjort till vana att trollbinda tv-tittarna med både sin talang men även med sina kläder är Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt inspirerar ofta tittarna med sina kläder hon bär i rutan. Bildkälla: Stella Pictures.

Den som klär de allra flesta profiler på TV4 är stylisten Siroun Forsberg, som på Instagram uppdaterar hur hon stylar bland andra Tilde de Paula Eby, Steffo Törnquist och Matilda Boza.

När Jenny Strömstedt i fjol bar en väldigt annorlunda kappa så var det många tittare som skrev och frågade var den kom ifrån då de ville lägga vantarna på en likadan.

Jenny Strömstedts blus i Nyhetsmorgon fick tittarna att jubla

En av de blusar som stylisten Siroun i veckan plockat ut till just Jenny Strömstedt har återigen skapat en mindre storm i kommentarsfältet på både Jenny Strömstedts Instagramkonto men också på TV4:s konto för Nyhetsmorgon.

Några reaktioner lyder:

"Brukar inte kommentera vad folk har på sig, men den blusen är verkligen fin. Ha det gott."

"Vilken vacker blus!"

"Vilken härlig blus! Var kommer den ifrån?"

"Blusen, var kommer den ifrån?"

"Enda nackdelen när du är på Nyhetsmorgon är att jag blir galet shoppingsugen så snygg outfit idag"

"Du matchar det fina vårvädret ute med din fina outfit och fräscha look! Bästa start på lördagen, kaffe och Nymo med dig"

"Snygg blus som får dina ögon att stråla!"

"Åhh sååå vacker överdel."

"Skönt att följa dig i soffan och superfin blus dagen till ära"

"Godmorgon vart kommer den vackra blusen ifrån?"

"Vilken snygg blus du har Jenny, du är fin i den"

"Vilken vacker blus! Vart är den i från?"

TV4-stylisten Siroun avslöjar var Jenny Strömstedts blus är ifrån 

sin Instagram har Siroun avslöjat var Jennys blommiga blus kommer ifrån. Blusen som är tillverkad i bland annat lin och viskos är nämligen från svenska & Other Stories.

Blusen har sålt slut snabbt – kanske är det "Jenny-effekten"? – för i skrivande stund finns den bara kvar i två mindre storlekar. Priset för Jenny-blusen är 1590 kronor.

Vad tycker du om Jenny Strömstedts blus – rösta nedan! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du också Jennys blus?