Jenny Strömstedt
Tittarna blev som galna när de såg Jenny Strömstedts kappa. - Foto: Stella Pictures, TV4. Bilden är ett montage.

Jenny Strömstedt skapade tittarkaos med sin kappa: "Så kanonsnygg"

Jenny Strömstedt strålar för det mesta under sändningarna i Nyhetsmorgon i TV4. Men under en direktsändning från Gävle så reagerade tittarna genast på hennes kappa – och kappan är faktiskt mycket billigare än vad du kanske tror...


Game of Börje i Gävle ägde rum för att hylla hockeylegenden Börje Salming. TV4 slog på stort för att hedra Börje, och valde att direktsända Nyhetsmorgon från Stora torget i Gävle.

Tittarnas favoritduo Jenny Strömstedt, 50, och Steffo Törnquist, 67, hade fått äran att leda  hyllningsprogrammet för Börje. Tittarna fick även träffa hockeyhjältarna Foppa, Zäta och Näslund i det fullspäckade programmet.

I kommentarsfältet hyllades både Jenny och Steffo för sändningen.

"En sådan fantastisk sändning", "Ni är bästa sällskapet framför tv:n" och "Skratt o tårar, underbart bara proffsiga programledare kan få till det!" var några reaktioner som trillade in på Instagram efter sändningen.

Jenny Strömstedts kappa på rea – så billig är den

Men det var även en annan sak som fångade följarnas uppmärksamhet – nämligen den snygga kappan som Jenny Strömstedt bar i det februariburriga Gävle.

"Du har en jättesnygg kappa på dig Jenny", "Snygg kappa Jenny, vilket märke är det?" och "Så kanonsnyggt, var får man tag i en sån?" var bara några av reaktionerna.

Jenny Strömstedts kappa gjorde succé hos tittarna. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Siroun Forsberg är stylist på TV4, och på Instagram så avslöjade hon var Jennys kappa kommer ifrån.

"Snyggt!!! Jenny Strömstedt har varm kappa från Montereggi. Jeans från Dagmar. Varma pjukks från Inuikii", skrev Siroun på Instagram.

Kappan är från en tidigare kollektion från det italienska märket Montereggi, och nypriset är 3 600 kronor. 

Men den som är sugen på att lägga vantarna på Jennys kappa har tur – den är nämligen väldigt mycket billigare just nu.

Om du kan tänka dig dun och läderkappan i svart eller mörkbrunt så finns den nu för mer än halva priset på den här hemsidan. Den vackra karamellfärgade kappan verkar däremot vara slutsåld.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!