Jenny Strömstedt
Tittarna blev som galna när de såg Jenny Strömstedts kappa. - Foto: Stella Pictures, TV4. Bilden är ett montage.

Jenny Strömstedt skapade tittarkaos med sin kappa: "Så kanonsnygg"

Publicerades: 15 Feb, 14:17, Uppdaterades: 19 Feb, 14:40

Jenny Strömstedt strålar för det mesta under sändningarna i Nyhetsmorgon i TV4. Men när hon i lördags körde en direktsändning från Gävle så reagerade tittarna genast på hennes kappa – och kappan är faktiskt mycket billigare än vad du kanske tror...


I lördags ägde Game of Börje rum i Gävle för att hylla hockeylegenden Börje Salming. TV4 slog på stort för att hedra Börje, och valde att direktsända Nyhetsmorgon från Stora torget i Gävle.

Tittarnas favoritduo Jenny Strömstedt, 50, och Steffo Törnquist, 67, hade fått äran att leda lördagens hyllningsprogram för Börje. Tittarna fick även träffa hockeyhjältarna Foppa, Zäta och Näslund i det fullspäckade programmet.

I kommentarsfältet hyllades både Jenny och Steffo för sändningen.

"En sådan fantastisk sändning", "Ni är bästa sällskapet framför tv:n" och "Skratt o tårar, underbart bara proffsiga programledare kan få till det!" var några reaktioner som trillade in på Instagram efter sändningen.

Jenny Strömstedts kappa på rea – så billig är den

Men det var även en annan sak som fångade följarnas uppmärksamhet – nämligen den snygga kappan som Jenny Strömstedt bar i det februariburriga Gävle.

"Du har en jättesnygg kappa på dig Jenny", "Snygg kappa Jenny, vilket märke är det?" och "Så kanonsnyggt, var får man tag i en sån?" var bara några av reaktionerna.

Jenny Strömstedts kappa gjorde succé hos tittarna. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Siroun Forsberg är stylist på TV4, och på Instagram så avslöjade hon var Jennys kappa kommer ifrån.

"Snyggt!!! Jenny Strömstedt har varm kappa från Montereggi. Jeans från Dagmar. Varma pjukks från Inuikii", skrev Siroun på Instagram.

Kappan är från en tidigare kollektion från det italienska märket Montereggi, och nypriset är 3 600 kronor. 

Men den som är sugen på att lägga vantarna på Jennys kappa har tur – den är nämligen väldigt mycket billigare just nu.

Om du kan tänka dig dun och läderkappan i svart eller mörkbrunt så finns den nu för mer än halva priset på den här hemsidan. Den vackra karamellfärgade kappan verkar däremot vara slutsåld.

Relaterat
Senaste nytt

Bokmässan lyfter judiska författare

Madeleine Sjöstedt utreder nytt tidskriftsstöd

1 timme sedan
Regeringen tillsätter en utredning för att se om ett särskilt, temporärt tidskriftsstöd ska införas för att underlätta en digital omställning. Stödet ska gälla tidskrifter som "fördjupar samhällsjournalistiken".

Hon får Sveriges största musikstipendium

1 timme sedan
Violisten Ellen Lisbeth får Sixten Gemzéus stora musikstipendium 2023. Hon är född i Uppsala 1987 och har sedan sin uppmärksammade debut 2012 blivit en av de främsta altviolinisterna internationellt, konstaterar juryn. Hon beskrivs som en musiker med "bländande teknik, stor musikalitet och publikkontakt samt stark scennärvaro". Ellen Lisbeth säger i ett pressmeddelande att hon blev mycket glad och beskriver stipendiet som "en stor ära".

Shannen Dohertys cancer spridd till hjärnan

idag 02:34
Skådespelaren Shannen Doherty, känd bland annat för sin roll som Brenda Walsh i tv-serien "Beverly Hills, 90210", berättar i ett känslosamt inlägg på Instagram att hennes cancer spridit sig till hjärnan, rapporterar CNN.

Mötley Crüe startar festen på Sweden Rock

igår 21:00
Under onsdagen kickade Sweden Rocks bastrumma i gång för 30:e året i rad.

Michael Caine romandebuterar med thriller

igår 18:50
Brittiska skådespelarlegendaren Michael Caine romandebuterar som 90-åring med en berättelse om rika ryssar, brittiska nynazister och colombianska drogkarteller.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.