Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen engagerar tittarna! - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bilden på Kristin Kaspersen från helgens Let's Dance skapar kaos hos tittarna

Som en av Sveriges mest folkkära programledare är Kristin Kaspersen förmodligen van vid att vara i strålkastarljuset. Men efter helgens Let's Dance så kokar nu sociala medier över av en speciell anledning...


Egentligen var det tänkt att Petra Mede skulle leda årets Let's Dance. Men ett ryggproblem gjorde ett Mede var tvungen att hoppa av, och hon ersattes då av Kristin Kaspersen, 53.

Kristin och David Lindgren leder nu Let's Dance tillsammans, och ända sedan säsongspremiären har Kristin minst sagt engagerat på sociala medier.

Kristin Kaspersen och David Lindgren. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

När Kristin åkte till Maldiverna för att leda en yogakurs så hoppade artisten Eric Saade in som vikarie, och det blev så lyckat att en del tittare ville att han skulle ta över Kristins jobb för gott.

Kristin Kaspersen hånas av tittarna: "Ut med henne"

Kristin Kaspersen la ut bikinibild från Maldiverna

Utöver det så rörde Kristin upp känslor med sin bikinibild från Maldiverna, och som om inte det var nog så skapade Kristin återigen kaos bland sina följare som blev helt besatta av ett klädesplagg hon bar...

I lördags glänste Kristin Kaspersen återigen i rutan då hon lotsade tittarna genom Let's Dance-programmet. Och den klänning som Kristin bar i programmet fick tittarna att bli helt förtrollade. 

Hundratals kommentarer har trillat in både hos Kristin och på Let's Dances Instagram, och majoriteten av kommentarerna handlar om Kristins klänning...

"Så vacker klänning", "Var är Kristins klänning från? Fantastisk" och "En fröjd för ögat" var några av tittarnas reaktioner.

Tittarna ville genast var Kristin Kaspersens klänning kom ifrån. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Bråk om Kristin Kaspersens bikinibild: "Hur tänker du?"

Kristin Kaspersen bar klänning från Malena Ekström

Kristin strålade i en orange klänning, designad av Malena Ekström. Malena Ekström gör både brudklänningar men också haute couture-klänningar för andra tillfällen än bröllop. 

Kristin Kaspersen var vackert solbränd från sin resa till Maldiverna. Den orangea klänningen matchade hon med naglar lackade i samma färg. Bildkälla: Stella Pictures.

Malena Ekströms klänningar är riktiga kändisfavoriter, och hennes kläder har burits av bland andra Carina Berg, Sofia Helin, Linnea Claeson, Little Jinder, Laila Bagge och Pernilla Månsson Colt.

Det här är inte första gången som Kristin bär en klänning designad av Malena Ekström. 

När Kristin intog röda mattan på Svenska hjältar-galan 2021 så gjorde hon det i en röd klänning från Malena Ekströmer.

Så mycket kostar Kristin Kaspersens klänning från Malena Ekströmer

För Nyheter24 berättar Malena Ekström mer om jobbet bakom klänningen, som är gjord i crepe, – och hon avslöjar även vad den kostar...

– Den sys upp på beställning och kostar 14 950kr att få uppsydd. Då är den skräddarsydd efter kundens mått, berättar Malena.

Att sy upp en sådan klänning som Kristin bar i lördagens Let's Dance tar cirka 20 timmar, berättar Malena. 

Här kan du läsa mer om Kristin Kaspersen – hennes karriär, kärlekslivet, familjen och pengarna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!