Monica och Tino blev ett par efter "Hotell Romantik" 2023.
Monica och Tino blev ett par efter "Hotell Romantik" 2023. - Foto: Nyheter24

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...


Det var 2023 som den första säsongen av SVT:s succéprogram “Hotell Romantik” hade premiär. Under programmets gång fick tittarna följa 14 män och 14 kvinnor när de dejtade varandra på ett alphotell i Schweiz under en veckas tid, vilket engagerade hela svenska folket. 

Så är reglerna kring sex i Hotell Romantik 2024

Hotell Romantik 2024 har haft premiär

I februari 2024 gjorde “Hotell Romantik” comeback i tv-rutan, och säsong två hade premiär. Den här gången spelas programmet in i Portugal, och 24 seniorer medverkar. 

En av deltagarna som har stuckit ut mest i 2024 års upplaga av “Hotell Romantik” är Sven-Erik Sjögren, 72. I programmet berättade Sven-Erik att han hade med sig ett kuvert med “kåtpiller”, och han har även varit klädd i en “mankini” på bästa sändningstid, något som har väckt reaktioner bland tittarna. 

Här kan du ta del av Sven-Eriks intervju med Nyheter24, där han berättar om upptågen i “Hotell Romantik” 2024.

Monica medverkade i "Hotell Romantik" 2023. Foto: Hotell Romantik/SVT

Hotell Romantik 2023: Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par 

Den första säsongen av “Hotell Romantik” bjöd också på en hel del snackisar, även efter programmet hade slutat sändas. Under programmets gång sprudlade kärleken mellan Monica Sundberg och Rooger Strömberg, men väl på hemmaplan höll inte gnistan i sig och de avslutade relationen. 

Kort efter att finalavsnittet av den första “Hotell Romantik”-säsongen hade sänts, dök Monica Sundberg upp som gäst i Carina Bergfeldts talkshow “Bergfeldt” på SVT. Hon chockade då hela svenska folket genom att visa upp sin nya flamma i sändning. Monica Sundberg hade då hittat kärleken i Tino Borg Teroni, som också var en av deltagarna i “Hotell Romantik”.

– Jag vann på lotto, sa Tino Borg Teroni när paret medverkade i “Bergfeldt” i mars 2023. 

Monica och Tinos tidigare uttalande om relationen 

När Nyheter24 träffade Tino och Monica på Kristallengalan i augusti 2023 så var de fortfarande ett par, men berättade då att de inte hade tid att ses särskilt mycket. Paret hade under sommaren haft en semestervecka ihop på Gotland, men under våren hade det gått en och en halv månad innan de sågs. 

– Det händer så mycket att vi nästan inte har tid att träffas, sa Monica Sundberg då. 

Tino och Monica på Kristallengalan. Foto: Nyheter24

Hotell Romantik-parets relation: ”Har inte tid att träffas"

Hotell Romantik-Monica avslöjar: "Har en ny pojkvän"

Men vad är då egentligen status i dag, ungefär ett år efter att säsong ett av “Hotell Romantik” sändes på SVT? Det berättade Monica för Nyheter24 när hon gick på röda mattan för “Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical”. 

– Status är att jag har en ny pojkvän. 

Det visar sig alltså att “Hotell Romantik”-paret gått skilda vägar, och att Monica har träffat en ny man. Monica förklarar att den nya kärleken inte har varit med i “Hotell Romantik”, och att han håller sig undan från kamerorna på röda mattan. Hon berättar vidare att hon och pojkvännen träffades för några månader sedan. 

– Jag var på ett event som jag var värdinna på och där träffade jag honom. Det här är några månader sedan. Det känns bra.

Hotell Romantik 2024: Så mycket kostar en natt på slottet

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!