Bytte Hotell Romantik inspelningsplats 2024? Jajamen!
Bytte Hotell Romantik inspelningsplats 2024? Jajamen! - Foto: Skärmavbild/SVT/Hotell Romantik

Hotell Romantik 2024: Så mycket kostar en natt på slottet

Hotell Romantik 2024 är i full gång i SVT. Men vad kostar egentligen en natt på Hotell Romantik-slottet i södra Portugal? Nyheter24 har kikat närmare på saken.


Det var förra året som dokusåpan "Hotell Romantik" först såg dagens ljus på SVT. Och dokusåpan, där ett gäng kärlekstörstande pensionärer ska dejta och leva loppan framför kamerorna, blev sannerligen en succé. 

Nu har den andra säsongen haft premiär och det är 24 nya seniorer som medverkar i programmet där Erik Ekstrand och Kristina "Keyyo" Petrushina, likt förra säsongen, håller i tyglarna. 

Hotell Romantik 2024: Deltagare, premiär och ändringar

Bytte Hotell Romantik inspelningsplats? 

Men även om upplägget och programledarna är desamma ser faktiskt Hotell Romantik 2024 lite annorlunda ut. Anledningen? Jo, man har bytt inspelningsplats: från Berghotel Schatzalp i schweiziska Davos till Pousada Castelo de Alcacer do Sal i södra Portugal.

Hotell Romantik 2024: Det måste deltagarna göra om de vill ha sex

Så mycket kostar en natt på slottet i Hotell Romantik 2024

Och kanske tycker du att den portugisiska slottsmiljön ser lockande ut? Då kanske du också undrar vad det skulle kosta att, som privatperson, bo på Pousada Castelo de Alcacer do Sal. 

När Nyheter24 kikar på prislappen för två vuxna, under en helg i mars 2024, landar prislappen på strax över 1 400 kronor per natt för dubbelrum med benämningen "classic". Då ingår även frukost.

Priset kan variera beroende på tillgänglighet och datum.

Läs fler artiklar om Hotell Romantik 2024:

Kritiken mot Sven-Erik i Hotell Romantik 2024: "För mycket"

Hotell Romantik-Annikas hint om säsong två: "Hettar till"

Därför känner du igen Lotta Ramel i Hotell Romantik 2024

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!