Här kan du dricka öl på snabbmatsrestaurangen.
Här kan du dricka öl på snabbmatsrestaurangen. - Foto: Janerik Henriksson/TT och Jonas Ekströmer/TT

Här kan du ta en öl innan semestern – snabbmatsjätte serverar alkohol på Arlanda

Att Max serverar hamburgare och snacks är välkänt. Men visste du att dom även serverar alkohol? Dock endast på en av kedjans restauranger.


Max hamburgerrestauranger har sedan starten 1968 serverat hamburgare med tillhörande pommes frites och läsk. Med åren har kedjan vuxit och finns förutom på 147 platser i Sverige, även i Norge, Danmark, Polen och så långt bort som Egypten. Det är dock en av restaurangerna som är unik när det kommer till vilken dryck som serveras. 

Drick öl på Max innan flyget

På terminal 5 på Arlanda flygplats serverar Max alkohol i form av öl. Perfekt för dig som ska ta din flygplatsöl innan det är dags att stiga på planet mot varmare breddgrader. Faktum är att Max på Arlanda flygplats har serverat öl i flera års tid, något som kan ha gått omärkt förbi på grund av mindre resande under pandemin.

– Vi fick tillstånd den 28 augusti 2020 och vi började servera alkohol (öl och vin) några veckor efter det, säger Helena Stenqvist, presskontakt på Max hamburgerrestauranger till Nyheter24.

Även om alkoholservering på Max restauranger är unikt finns det ingen plan på att börja sälja öl på andra Max-restauranger, meddelar Helena Stenqvist.

Nu kan du dricka alkohol på Max på Arlanda flygplats. Foto: Privat

Läs mer: Max tar tillbaka storfavoriten på menyn – efter kundernas tjat: "Från och med..."

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!