Efter att polisen Mikael skjutsat en ung knarkare skrev han en gripande text på Facebook.
Efter att polisen Mikael skjutsat en ung knarkare skrev han en gripande text på Facebook. - Foto: TT Bild/Facebook

Han är 15 år och redan missbrukare – läs polisens gripande text

Läs polisens gripande berättelse om 15-åringen som redan sitter fast i drogträsket.


KALIX. "Dupratar om hur spice äter upp din hjärna, hur du blir helt bäng,hur du jämför drogen med en sked som gröper ur din hjärna, hurdrogen friterar din hjärna.." 

Såskriver Mikael Engren, områdespolis i Kalix Norrbotten på Polisen i Östra Norrbottens Facebook-sida

15 år och redan beroende

I uppdateringen, som skrevs på söndagen och som nu börjatfå spridning, berättar Mikael om hur han skjutsar en 15-årig pojke, som redan är fast i knarkträsket, ned genom de norrländskaskogarna för att få honom till ett behandlingshem i Mellansverige. Trots att pojken inte ens är gammal nog att övningsköra så är han redan fast i flera beroenden, och knarket har allvarligt börjat påverka hans hälsa. 

"Inombords fäller jag en tår"

”Duuttrycker förtvivlan då du berättar om de substanser du tar:spice, cannabis, benzo”, skriver Mikael Engren. Han antyder attpojken har en frånvarande pappa och en mamma som under flera årkämpat för att försöka behandla sin son i hemmet, men som nu gettupp.

”Inombordsfäller jag en tår. Det är jobbigt att tala med dig. Hur jobbigtskall då inte ditt liv vara för dig och de som finns runt om dig.”

LäsMikaels gripande text här:

Nyheter24 har sökt Mikael Engren.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Pålägg återkallas – risk för listeria

Axfood återkallar rostbiff och påläggsskinka då man vid en rutinkontroll upptäckt listeriabakterier i anläggningen där produkterna tillverkas.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.