54-åring avslöjas inför sexträff med 14-åring: ”Mitt liv är förstört”

Mannen trodde han chattade med en 14-årig pojke och stämde träff.


Nyheter24 har tidigare skrivit om Coffs Coast Pedo Hunter. Det är en eller flera personer som i Australien söker upp och avslöjar pedofiler. De låssas vara underåriga, ibland pojkar och ibland flickor, på olika forum och så ser de om några män nappar på betet. Bland annat fångade de en man på film som stämt träff med en väldigt ung flickan, se klippet här.

Den här gången började en 54-årig man chatta med vad han trodde var en 14-årig pojke. Mannen verkar bo i området Yamba söder om Brisbane i Australien.

När mannen blir avslöjad nekar han, han säger att han inte alls skulle träffa någon. Sen bryter han ihop och ber att de inte ska ringa polisen.

I videon kan man höra mannen säga att han efter avslöjandet förlorat allt i livet, att hans liv är förstört.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.