Det är det sjukaste som glömts kvar i biosalongen.
Plånböcker, nycklar och hörlurar är bara några saker som besökare glömt kvar i biosalongen. - Foto: Pexels

Tidigare anställd: Det är det sjukaste en besökare glömt kvar i salongen

Det är mycket att hålla reda på när man slår sig ner i biosalongen och ofta sprids ägodelar friskt ut där besökaren sitter. Därför är det inte så konstigt att en del föremål blir kvar på golvet. Nu avslöjar Sofia, som tidigare arbetat på en stor biograf, om det märkligaste någon glömt.


I en biosalong har de flesta haft en god filmstund tillsammans med familj och vänner – eller kanske till och med själv. Sofia, som egentligen heter något annat, och som tidigare arbetat på en stor biograf i södra Sverige råder faktiskt den som är biosugen till att boka en singelbiljett någon gång.

– Jag tyckte det var jobbigt inför besöket att vara ensam, men det var den bästa upplevelsen jag haft på bio!, säger hon till Nyheter24.

Hon har tidigare avslöjat vilken biogäst som är den störigaste, här kan du läsa mer om det. Nu berättar hon om det konstigaste någon glömt kvar i en biosalong under de fyra år hon arbetade som biopersonal.

Det konstigaste någon glömt kvar i en biosalong

Enligt Sofia är det en hel del som följer med in i salongen – men som av någon märklig anledning inte följer med ut igen. Några vanliga föremål som glömts kvar är plånböcker, hörlurar och bilnycklar. Lätt hänt kanske, men Sofia minns särskilt en viss ägodel som i teorin borde vara svår för besökaren att missa.

– Det ”konstigaste” någon glömde en gång var sina skor. Det som är konstigt är att de kom tillbaka en timme efter filmen hade slutat för att leta efter dom. Det känns som att man borde märkt det tidigare.

Här kan du läsa om möjligheten som många missar på bio – som kan ge gratisbiljetter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!