Stockholm

Möjligheten många missar på bio: "Gratisbiljetter..."

Det här missar många att man kan göra på bio
Bilderna är genrebilder och har inget med texten att göra. Foto: Christine Olsson/TT och Dan Hansson/SvD/Scanpix/TT

Att mysa ner sig i en biostol till den senaste rullen är det inte många som tackar nej till. För Nyheter24 avslöjar Sofia, som tidigare arbetat på en stor biograf, möjligheten som gästerna missar att man kan göra på bio.


Läs mer

En god bioupplevelse uppskattar nog de allra flesta, stora som små, men det många inte känner till är att de faktiskt kan påverka en hel del under själva besöket. Det avslöjar Sofia som egentligen heter något annat, och som tidigare har arbetat på en stor biograf i södra Sverige under flera års tid, för Nyheter24.

Foto: Christine Olsson/TT

Möjligheten på bio som många missar

Om gäster inte är helt nöjda med sin bekvämlighet i salongen går det ofta faktiskt att lösa, och om inte kanske man kan se till att få en riktigt bra deal till nästa gång det är dags att slå sig ner i biostolen och avnjuta en spännande film.

– Är volymen för hög, temperaturen i salongen för hög eller låg, eller om något annat är fel, säg gärna till, säger Sofia och fortsätter:

– Vi var noga med att alltid korrigera det som var fel utefter kundens önskan, och gick det inte att lösa i stunden så kompenserade vi våra kunder med gratisbiljetter som de kunde nyttja till vilken film de ville framöver.

Kände du till det här?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.