Systembolaget har gjort om sin app.
Systembolaget har gjort om sin app. - Foto: Martina Holmberg/TT & Christine Olsson/TT

Stora ändringen hos Systembolaget – så påverkas kunderna

Systembolaget har genomgått en större förändring. Nu har de nämligen utökat möjligheten att beställa alkohol ur sortimentet på ett sätt som tidigare inte fanns.


Systembolaget har sedan länge erbjudit kunder möjligheten att beställa varor från hemsidan för att sedan hämta ut det i valfri butik. Genom att erbjuda kunderna servicen att beställa varor via webben ges man möjligheten att testa alkoholhaltiga drycker ur det tillfälliga sortimentet eller varor som inte har tagit sig till butikernas hyllor ännu.

Nu gör man dock en förändring, som innebär fler valmöjligheter för kunderna.

Systembolaget anklagas för allvarliga hot: "Gått för långt"

Systembolagets stora förändring

Systembolaget har nämligen gjort en förändring i sin app som nu gör det möjligt att beställa varor direkt i mobilen, utan att behöva gå in via hemsidan. Tidigare var appen endast till för att hitta och utforska sortimentet.

För att beställa varor i appen behöver du ladda ned den till din telefon och skapa en profil. Efter att du genomfört ditt köp får du en notis när varan finns att hämta på din valda Systembolaget-butik. 

Därför är det 20 på Systembolaget och 18 på krogen

Systembolagets nyhet är att man nu kan beställa varor i appen, vilket inte var möjligt tidigare. Foto: Skärmavbild/systembolaget.se

Här kan du läsa fler nyheter om Systembolaget:

Så mycket dyrare är alkoholen nu – skatten höjdes 1 januari

Alkoholen som passar allra bäst till chips och dipp – enligt Systembolaget

Vin köptes för 75 kronor på Systembolaget – såldes för 70 000

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!