Den enda gången det är okej för en kille att komma innan en tjej är när han får upp den på tre sekunder igen och kan komma minst fem gånger till, tycker Nyheter24:s Malin Nilsson.
Den enda gången det är okej för en kille att komma innan en tjej är när han får upp den på tre sekunder igen och kan komma minst fem gånger till, tycker Nyheter24:s Malin Nilsson. - Foto: Giphy/N24

Jag skrev om killar som kommer för tidigt – då reagerade folk så här

Malin Nilsson skrev en krönika om att killar som kommer för fort borde göra något åt det. Nu delar hon med sig av de bästa lärdomarna efter krönikan.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Igår skrev jag en krönika om att killar som kommer för fort borde skärpa sig och göra något åt det.

För jag är trött på killar som helt enkelt är kassa i sängen. Antingen juckar de stenhårt i tjugo minuter eller så hinner de precis in i en och kommer, och bryr sig inte alls om tjejens orgasm.

Och än mer trött är jag på att killar låter tjejer finna sig i det.

Men, jag vill tacka för all respons jag har fått på krönikan och jag tänkte dela med mig av mina bästa lärdomar.

Tydligen ska man som tjej se det som en bonus att få orgasm. Vilken ögonöppnare! Och tydligen får tjejer som "ligger som döda fiskar" skylla sig själva om de inte kommer:



Om jag byter killar kanske problemet är löst. Inga tjejer på hela jorden kommer någonsin vara med om att deras orgasm prioriteras bort. Hurra!


Jag ser tydligen ut som Draco Malfoy, vilket jag faktiskt brukar skriva på min Instagram. Jag kan leva med det:


När du kritiserar män som kan göra bättre ifrån sig (jag tror inte detta bara gäller sex, utan överlag) så är det bäst att byta lag. Jag undrar vilket lag jag ska byta till eftersom jag är bisexuell, och lever med en tjej:


Det här är ett jättebra Twitter-nick:


Ja men det förklarar ju saken att killen fick stånd när han såg mig och kom så fort:


Jag ger alla tjejer rådet att bojkotta killar som kallar tjejer för slynor:

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Lärde du dig något nytt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

E-handeln fortsätter att öka

Sverige näst bäst på patent

Sverige är ett fortsatt starkt patentland, med Ericsson i spetsen. Detta enligt nya siffror från europeiskt håll. Det visar att det finns en tro på framtiden, säger Sara Backman, avdelningschef på Patent- och registreringsverket.

Näringslivets känga till regeringen: Sluta snåla

Sluta snåla, inflationen är borta, tycker Svenskt Näringsliv som uppmanar regeringen att rusta upp skruttiga järnvägar och vägar. Men brist på arbetskraft riskerar sätta fart på inflationen igen.

Trots AI: Färre studenter fast för fusk

1 timme sedan
För andra året i följd minskar antalet studenter som stängs av eller varnas för fusk. Farhågorna om att AI-verktyg skulle leda till ökat fusk har alltså ännu inte besannats.

"Stöd" för Putin att ta nya riskabla beslut

1 timme sedan
Ett falskt valresultat ska visa att Vladimir Putin har haft rätt hela tiden. Och det öppnar för nya drastiska beslut. För att bryta ned Ukrainas försvar antas många nya ryssar behöva kallas in till invasionsstyrkorna.

Blinken på ny resa i hopp om vapenvila

1 timme sedan
USA:s utrikesminister Antony Blinken reser till Saudiarabien och Egypten. På dagordningen: få till en vapenvila mellan Israel och Hamas samt öka hjälpsändningar i Gaza, uppger USA:s UD.