18-åriga Kashy kan lyfta två kilo med sin vagina.
1 av 3
18-åriga Kashy kan lyfta två kilo med sin vagina. - Foto: Privat/Pixabay
Kashy.
2 av 3
Kashy. - Foto: Privat
Hon kan lyfta en hel vattenmelon.
3 av 3
Hon kan lyfta en hel vattenmelon. - Foto: Pixabay

Kashy, 18, kan lyfta två kilo med sin vagina

Kashy har en väldigt speciell talang – hon kan lyfta en hel vattenmelon enbart med sin vagina.


18-åriga Kashy från Helsingborg har en minst sagt ovanlig talang. Hon kan nämligen lyfta två kilo med sin vagina.

– Jag testade och har älskat det sedan dess, berättar Kashy för Nyheter24.

Det hela började för två år sedan. Kashy hade gjort knipövningar ända sedan hon kom in i puberteten, och började läsa på om yoniägg.

– Men jag skakade bort den tanken för jag tänkte att det var lite extremt, annorlunda och konstigt. Jag var lite rädd för det, berättar Kashy och fortsätter:

– Jag var rädd för föräldrars och vänners reaktioner. Det är inte så vanligt att man gör det, och jag var lite rädd för att stå ut.

Till slut bestämde sig Kashy i somras för att ändå läsa mer om äggen och göra en beställning. Sedan dess tränar hon med äggen allt ifrån en gång varannan vecka till två gånger i veckan.

Det som skiljer yoniägget ifrån andra knipkulor är att det har ett hål i sig. Där igenom kan man dra en tråd och koppla vikter. Kashy värmer upp med vanliga knipövningar med ägget, kopplar sedan på vikter och gör sedan övningar som squats och utfall.

– Det gäller att ha tid för sig själv för det är ändå en träning, och man behöver använda mycket av sin energi när man gör det, berätta hon.

Kan lyfta en melon

Det tog ungefär tre-fyra månader för Kashy att kunna lyfta två kilo. Och det är inga vanliga vikter hon använder.

– Jag själv använder schampoo- och vattenflaskor. man får experimentera, man behöver inte lägga ner mer pengar än vad man har hemma. Istället för att ha tråkiga vikter kan man säga “jag kan bära en vattenmelon.” Man får ta det man har hemma liksom.

Och då undrar ni kanske om hon har lyft en vattenmelon? Svar: Ja.

Förbättrar sexlivet

Genom att träna upp bäckenbottenmusklerna kan man lättare få orgasmer, som kan var mer intensiva, längre och kraftfullare. Dessutom ökar chansen för att få fontänorgasm.

Hur stor skillnad har det gjort på sexlivet?

– Det har gjort stor skillnad. Innan jag gjorde knipövningar hade jag inte lika koll på mina muskler. Det första jag märkte var att jag kunde knipa längre in och längre ut i vaginan.

Dessutom upptäckte hon något annat.

– Jag kan knipa så att det gör väldigt ont på min partner.

Starka reaktioner

Även om det finns många fördelar att göra knipövningar är det något tabu att tala om det. När Kashy berättade om sin styrka i en stor grupp på Facebook väcktes många starka reaktioner.

Kashy fick intrycket av att många inte visste vad det var.

– Jag tycker det är väldigt synd, eftersom det är så fruktansvärt bra för kroppen.

Några anklagade henne att även göra det enbart för sin partners skull.

– Nej, det är inte därför man gör det. Man gör det inte för sin partners skull. Visst – go for it. Men det är inte därför jag gör det, säger Kashy till Nyheter24

Läs även om Hollywoodstjärnans uppmaning att man ska ha stenar i vaginan och vilka sexställningar som får svenska tjejer att komma.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du göra knipövningar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Borlänge: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar uppges ha kolliderat vid Domnarvsrondellen i Borlängen", skriver polisen på sin hemsida.

Nya kollektivavtal inom offentlig sektorn

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Sobona har tecknat tre nya kollektivavtal inom den offentliga sektorn. Men Sveriges Lärare säger nej till budet – och Vårdförbundet ska få medling med arbetsgivarna.