Skam-skaparen har uppdaterat sin Insta för första gången på två månader

Julie Andems Instagram-flöde har kommit till liv igen – och nu är frågan när detaljerna om nästa säsong kommer.


Det har varit oroväckande tyst rörande nästa säsong av tv-serien "Skam". Det började med att skådisen Ulrikke Falch (som spelar Vilde) utsattes för en fejkad bild som spreds i Skam-grupper på Facebook där hon påstods vara huvudpersonen i nästa säsong.

Facebook

Men som ni säkert minns så var det bara fans som ville jävlas. Ulrikke blev riktigt irriterad också.

Instagram

Det är inte så konstigt. Som vanligt så har Skam-fansen fått sitta på nålar när det kommer till nästa säsong och har själv fått spekulera i vem nästa säsong kommer kretsa kring. Här kan du läsa flera teorier – och här har du tydliga tecken på att det kommer att bli Sana.

Än så länge så vet vi ingenting. Vi vet inte vem huvudpersonen är – och vi vet framför allt inte när säsongen startar eller när det kommer en trailer. Ge oss mer information nu!

Under fredagen uppdaterade seriens skapare Julie Andem sin Instagram för första gången på åtta veckor, alltså två månader. Inlägget verkar vara en kärlekshälsning till Skams fans:

Det föreställer en meme på förra säsongens huvudperson Isak, som spelas av Tarjei Sandvik Moe, och fansen verkar både överlyckliga och lite besvikna på samma gång.

Den hänvisar till tv-kanalen E!:s tävling om "årets tv-par" där Isak och Even (eller Evak) hade övertaget, men kan förlora knappt till Lydia och Styles (eller Stydia) från serien "Teen wolf" i semifinalen. Det betyder ungefär "när du har övertaget, fucking Stydia". Hur resultatet blir vet vi inte.

Många fans vill ha mer detaljer om säsong 4. "Trailer snart hoppas jag", skriver ett fan.

NRK

Så vad betyder det här? Det skulle kunna vara ett sätt att blåsa upp hajpen kring serien igen. Det skulle också kunna tolkas som att Isak överlämnar stafettpinnen till nästa huvudperson.

Men mest troligt var det bara ett roligt skämt som Skams skapare gillade. Vem vet. Vi hoppas ändå på att trailern kommer snart.

Giphy

Ett litet tips om du vill hålla koll på när nästa säsong drar igång:

Gå in typ varje dag och kika på den officiella hemsidan. Där publiceras klipp och sms-konversationer i realtid med när de händer i serien. Ni vet de klockslagen – där läggs händelser upp i realtid. Missa ej ledtrådarna!

NRK

Skam-fans kan vara lite tokiga ibland – som när den här bilden cirkulerade – och hatades – och alla trodde att det var den omtalade amerikanska versionen.

Kolla också på bilder från Skam-skådisarnas okända förflutna.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att det här är ett tecken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rysk guvernör: Drönare dödade två

1 timme sedan

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

2 timmar sedan
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

3 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.