Ett par från USA delar video på sociala medie-plattformen Tiktok. Något som sticker ut är att frun ammar sin make.
Ett par från USA delar video på sociala medie-plattformen Tiktok. Något som sticker ut är att frun ammar sin make. - Foto: Skärmavbild Tiktok/officialbaileybunch

Tv-profilen har ammat sin make – sedan 2016: "En naturlig sak"

Miljontals människor delar filmer från privatlivet på sociala medier. Ett av de paren är Rachel och Alexander Bailey som delar inlägg på Tiktok när hon ammar sin make.


Att publicera innehåll på sociala medier har blivit allt vanligare. Miljontals människor delar dagligen med sig av filmer från sin vardag och sitt privatliv till följare på plattformar som X, Instagram och Tiktok.

Tv-profilen Rachel: "Älskar den fysiska lättnaden"

Det amerikanska paret Rachel och Alexander Bailey, som medverkat i TLC:s tv-program "My Strange Addiction", delar med sig av sin vardag i korta klipp på sociala medie-plattformen Tiktok. På sitt konto, @officialbaileybunch, har de över 140 000 följare och närmare tre miljoner gilla-markeringar. 

En sak som sticker ut bland de annars humoristiska kortklippen är de när Rachel visar upp att hon ammar sin make, något hon gjort sedan 2016.

”Jag bara älskar den fysiska lättnaden men det känslomässiga bandet är 10 000 gånger bättre”, säger hon i en video när Alexander syns amma från sin frus bröst. 

I ett annat klipp berättar paret mer ingående om amningen.

"Jag ser inget fel i att amma min make. Jag älskar bandet och det hjälper mig. Det är inget fel med det".

Alexander tycker inte heller att det är något fel utan anser att det är något naturligt.

"Det här är en naturlig sak och en naturlig vätska som kommer från en människa som inte skadar någon". 

/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!