- Foto: Privat/Google

Holly, 12, dog i pappas armar - efter mobbning

Den tolvåriga flickan kollapsade och dog i sin pappas famn efter att ha utsatts för en flera månader lång mobbningsterror.


BRIGEND. Holly Stuckey, 12, som led av astma, dog efter att ha kommit hem från plugget - Maesteg Comprehensive School i Wales.

Hon klagade innan hon dog över bröstsmärtor. Och även om polisen inte misstänker mord utreder man nu omständigheterna kring hennes död, uppger Sky News.

Efter att hon dött hittade Hollys föräldrar, Clive Stuckey och Lee Stuckey, flera gömda brev författade av deras dotter. Breven avslöjade en flera månader lång terror.

Hennes pappa, som jobbar som vårdbiträde, har lämnat över kopior på breven till polisen samt en lista med 13 namn på barn som ska ha deltagit i mobbningen av Holly.

Keith Edwards, ordförande i skolans styrelse, menar dock att polisen "kategoriskt" utesluter att mobbning skulle ha varit en faktor i flickans död.

– Uppenbarligen har de människorna mycket, mycket ont. Det är en fruktansvärd tragedi när en händer en 12-årig flicka. Vi har den djupaste sympati för dem, säger Keith Edwards till Sky News.

Han menar att skolan inte känt till något om mobbning.

– Det flaggades aldrig om mobbning för oss som skola. Det är omöjligt att reagera på någonting man inte känner till.

/
/
/
/
/
/
/
/
Dog
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!