Här är paret som hyllas världen över för sitt distansförhållande

Visst har man hört att distansförhållanden inte är något att ha i längden. Men glöm det, för detta paret visar hur man får det att hålla trots tusentals mil mellan dem.


Det här är 28-åriga Li Seok och 23-åriga Danbi Shin från Sydkorea. De är förlovade, men lever isär på grund deras jobb som konstnärer. Danbi bor i New York, och Seok bor i Seoul.


Facebook

Men trots att de lever så långt ifrån varandra, är deras vardag rätt lika varandra. Så paret startade projektet "Half & half" där de dokumenterar sina liv isär.

– Det är så tråkigt att bo ifrån varandra. Jag ville bara anamma de romantiska och normala stunder som en vanlig par har varje dag, typ äta flingor ihop och se taxibilar åka förbi på gatan, säger Shin till Buzzfeed.

Trots 14 timmars tidsskillnad mellan New York och Seoul, tas bilderna samtidigt och försöker ge en bild av skillnaderna kulturen och livsstilen.


Facebook


Facebook

Projektet blev ett sätt för dem att göra saker tillsammans trots det långa avståndet.

– Jag tror att många människor känner igen sig i vår distansrelation. Vi har fått en hel del meddelanden från människor som stöttar och hejar på oss och många har skrivit artiklar om oss, berättar Shin för Buzzfeed.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!