Hon har varit drogfri i 826 dagar – förvandlingen är verkligen otrolig

Hon lade upp en före- och efter-bild på sig själv efter att hon blivit ren från sitt heroinmissbruk, och man tror knappt att det är samma person.


En användare som kallar sig DisregardThisOrDontReddit har delat med sig av sin känslosamma historia om hur hon föll ner i ett heroinmissbruk, och hur hon lyckades bli ren. Hennes historia har nu lästs och delats tusentals gånger, skriver Metroxpress.

Efter ett destruktivt förhållande som ledde till att hon förlorade vårdnaden om sin dotter, skriver kvinnan att hon hamnade i en djup depression. Hon sökte tröst hos pojkvännen.

– Men hans sätt att ge tröst på mig var genom att ge henne heroin, skriver hon.

De små tröstdoserna ledde snabbt till ett dagligt missbruk, som hon själv beskriver som att det höll på att äta upp henne inifrån. Åtta månader in i missbruket var hon så nedgången att hon själv sökte sig till domaren som höll i hennes dotters omvårdnadsmål.

Hon erkände att hon använde droger och att hon behövde hjälp. Domaren sände henne till fängelse innan hon omplacerades på ett rehabiliteringshem. Och när hon checkade ut därifrån var hon ren.

– Det har varit en resa med många upp- och nedgångar, men nu är jag på en plats där det känns som allt egentligen bara var en mardröm, skriver hon.

Bildkälla: Reddit

Nu har hon varit ren i 826 dagar. Nyligen hittade hon sin gamla mugshot som togs då hon lämnade över sig själv till polisen, och fick då en chock. Hon bestämde sig för att ladda upp bilden på nätet med förhoppningen att den kan hjälpa någon som är i samma situation som hon själv var då.

– Jag kände mig ledsen för tjejen jag såg på bildens skull. Jag ville krama henne och säga att allt skulle bli bättre. Sedan insåg jag att den tjejen fortfarande är där ute någonstans. Men hon är inte längre jag. Det finns andra missbrukare som befinner sig i samma helvetesspiral som skapade den här bilden. Så om någon där ute ser den här bilden och tar sig samman är det värt det, skriver hon.

Se hennes fantastiska förvandling här under. Dra i pilarna för att se före- och efter-bilden.


Nyheter24 har tidigare skrivit om Sanna Brådings mörka berättelse om hur hon hade sex med en knarklangare i ett trapphus.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna prova heroin?
Tack för din röst!