- Foto: filippaberg.se

Läsarfråga: Är vi ett par?

Efter en härlig natt undrar "Anonym" var han och tjejen står.


Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej!
Så jag behöver hjälp med en tjej. Jag träffade henne i min träning och vi började smsa.
Och på torsdag så fråga hon om jag ville typ kolla på film hos henne. Så på fredag gick jag till henne och vi kollade på film.
Runt 23 så ville vi äta nåt så jag förslog att äta i stan. Vi åt i stan och sen gick vi runt i stan i ca 3 timmar och pratade.
Sen klockan 2.30 typ så såg vi klockan och kom på att föräldrarna hade satt gränser för oss båda på 00(vi är 14).

Hon ville inte att hennes farsa skulle bli arg när hon kom hem så hon ringde till honom och sa att hon är hemma hos mig. Så vi åkte hem till mig och pratade lite och la oss sen (i samma säng).  Vi låg sked (spoon).

Efter ett tag då när jag hade min hand runt henne så tog hon min hand och vi höll i hand...vi låg så i några timmar och sen kysste jag henne och vi börja hångla.
Sen kom kläder av och hon fråga om jag har kondom (båda vi är oskuld). Jag hade inte kondom men sen dry humpa vi.
Hon smekte på kalsongerna på min penis och sen smekte henne likadant. Jag tror hon fick orgasm under dry hump och smekandet (inte helt säker men jag vet var man smeker :D).
Och sen spoona vi mer och höll händer. Och vi vakna tidigt på morgonen och bara prata (inte om natten) och hade kul. Sen behövde hon gå...

Men till frågan: Var är vi? Ex: Par, osv.
Okej tack iallafall, skulle vara bra med snabbt svar:D



Svar:


Jag tycker inte du ska oroa dig så mycket för "var ni är", ta det lugnt och se det som en början på någonting. Vad det är får tiden utvisa. Det är viktigt att inte stressa in i någonting, risken kan annars bli att någon av er får kalla fötter och drar sig ur, helt i onödan.

Men det lät som en lovande start, att ni pratade så mycket och att ni trivs i varandras sällskap. Ni har ju helt klart något på G! Ni tycker ju uppenbarligen mycket om varandra så fortsätt ses och se var det leder.

Lycka till!


Diskutera frågan vidare här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!