Veckans bloggresumé

Vad har hänt senaste tiden hos våra kära bloggare? Nedan har vi plockat ut lite godbitar - enjoy!


Din blogg på Sex & Blandat?

Tror du att din blogg skulle passa på Sex & Blandat?

Maila till filippa.berg@nyheter24.se och berätta lite om din blogg och varför du tycker den skulle passa hos oss.

Ni har väl inte missat vår nya bloggare, raggningsexperten Dennis Danielsson? Om ni undrar vad en raggningsexpert egentligen är, så borde ni läsa det här inlägget.

"Jag har kommit på att jag inte riktigt gillar ordet raggningsexpert. Raggningsexpert är ju den svenska översättningen från Pickup Artist, vilket i mitt tycke låter mycket bättre.

Men hur ska man översätta det till svenska på ett bra sätt? Raggnings konstnär? njaa… tror inte riktigt det.

Jag får nog hålla mig till Raggningsexpert iaf.

Men vad är egentligen en raggningsexpert?


Lazandrita har fått mail av en tjej som har ett förhållande med sin bästis pappa.

"Heter Emma. är 27 bast och undrar hur man på smidigast sätt kläcker ur sig till sin BÄSTA vän:

”Du förresten, din pappas penis råkade ramla in i mig för 1 år sedan och nu börjar det bli rätt så seriöst mellan oss känslomässigt… Vad säger du om att jag blir din ”plastmorsa” i stället för din bästis?”

Ni förstår ju själv vilken situation jag befinner mig i! Jag har varit bästis med henne sedan 7:an, våra föräldrar är vänner och umgås ibland."

Läs hela inlägget här.


Diabetesmannen
gör innebandycomeback och postar lite heta bilder på kuppen. Vi tackar inte nej till det.

"Snart är det dags. I dag gör jag nämigen någon form av comeback på innebandyplanen. Känns helt rätt då jag är en halvviktig karamell i laget. Jag är långt i från bäst men bidrar med mycket lustiga grejer sägs det!? Fast jag har faktiskt ett riktigt bra och hårt slagskott. Det kan ingen säga något om!"

Kolla in inlägget här.


Gustav Almestad skriver om offentligt uppisande av kärlek. Var går gränsen?

"Jag har inga problem att förstå att människor ofta störs av för oprivat hånglande i kollektivtrafik och i parker (liggande också men det händer ju mer sällan), precis som för att många reagerar på bara överkroppar på sommaren. Men personligen har jag alltid tyckt att det snarare är kul med alla människor som bara inte kan hålla sig. "

Vad är era åsikter i ämnet? Läs hela inlägget här.


Neliah
verkar ha haft en bra kväll.

"Blev en sväng till favvostället Berså istället. Lite helrör och vinflaskor som vanligt nuförtiden, känns gött att komma igång och få jobba lite och tjäna pengar som jag kan spendera:)) Trots allt det jag gör bäst.. Jag lovade alla att gå all in igår. För Clara har aldrig sett mig full. Sådär riktigt full.. Lyckas alltid begränsa mig då jag inte är tjejen som vill göra bort mig på fyllan men men.. Jag klarade mig trots all alkohol jag drack. Senare mot natten vimlade vi alla mot bilen. Sju pers hoppade in som vanligt och chaufför var lite fullare än tidigare men det gick galant ändå.. LUCKY US säger jag bara haha!! Vi alla hoppade in i utomhus jacuzzin och badade när vi kom fram.. Jag och Louise badade med kläderna på.. "


Läs hela inlägget här.


Fridah den jäkeln har tagit lite bloggpaus och uppdaterar inte lika ofta som förr. Vi sörjer lite men roar oss med de inlägg vi får.
Här kan ni till exempel se hur lik hon är sin mamma som ung.


Erica Valentina är vrålhet som vanligt. 'Nuff said!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!