Läsarfråga: Jag har annorlunda klädstil och svettas

"Anonym" har problem med svettningar samt att känna sig utanför.


Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Tjo på er. Har en liten fråga om klädstil och så. Jag vet ju att alla klär sig som dom vill. Men min stil, jag gillar att ha lite större kläder, inte sånna som sitter som en strumpa på en, heller inte som om det ser ut som man har ett helt tält på sig. Jag trivs i min klädsel och så.. Men det blir jobbigt när jag kommer till skolan, eller är i närheten av folk som är typ.. mode nördar. Så jag känner mig utanför för att jag inte är som dom.. Jag typ blir nervös och svettas, och så blir jag nervös över att jag luktar svett som jag svettats för att jag var nervös för hur folk skulle tycka om min stil. Ond cirkel.. Finns det något man kan göra för att slippa dettta..? Kan det vara för att man är i puberteten..? Verkligen tacksam för svar, för ni är awesome.


Svar:


Om du trivs i de kläder du använder så ser jag ingen anledning till att du ska sluta med dem. Det är bättre att man känner sig bekväm i de kläder man bär, även om de är annorlunda, än att man har på sig samma som alla andra och känner sig obekväm. Sådant märks nämligen mer. Och tänk på att att vara annorlunda inte behöver vara något dåligt!

Angående svettningarna kan det mycket väl bero på puberteten och är övergående. Är du orolig för att lukta illa så använd en bra deodorant.
Absolut Torr är en deodorantklassiker som finns på Apoteket som dessutom håller det torrt under armarna.


Diskutera frågan vidare här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!