Pascal Engman
1 av 6
Pascal Engman
Killpanelen
2 av 6
Killpanelen
Carlan Snygg
3 av 6
Carlan Snygg
Gustav Almestad
4 av 6
Gustav Almestad
Har storleken betydelse?
5 av 6
Har storleken betydelse? - Foto: All Over Press
Tungan - en fantastisk muskel
6 av 6
Tungan - en fantastisk muskel - Foto: Sxc.hu

Läsarfråga: "Hur får jag med liten kuk tjejen att njuta?"

KILLPANELEN. "Detta revolutionerande råd skulle jag kunna ta bra betalt för, men bara för att Alabama ber mig får du det helt utan kostnad." Killpanelen delar med sig av sin visdom.


Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

Du får säkert liknande frågor från killar hela tiden vilket kanske är irriterande men här kommer den (tyvärr) igen.

Jag har den senaste tiden nekat till sex på grund av min egen osäkerhet. Typiskt så handlar det självklart om min under-medel-penis men även om prestationsångest? Hur ska jag som "liten" kille kunna göra att tjejen jag har sex med njuter till fullo? Finns det även tips till hur man som kille kan hjälpa sin tjej att få vaginal orgasm? Jag är mer intresserad av min partners njutning än min egen då det är ganska enkelt för oss killar, vill att tjejen känner att jag gjort mitt jobb?
Ps. Din blogg är awesome!

Killpanelen svarar:

Pascal Engman. Skribent, krönikör och bloggare.

– Mr Woo, min vän, en gång svarade den eminente producenten Calle Schulman, på frågan om storleken på hans penis "Den är rätt liten, men den luktar som om den vore enorm". Det tål att tänkas på. Det sitter inte i storleken, utan i huvudet. Tjejer skiter i storleken på svärdet så länge du kan fäktas. Och det enda sättet att träna på är att ha sex. Så ner med byxorna nu och kör hårt. Lycka till.

Carlan Snygg. Kreativ strateg som jobbar med reklam.

– Att fundera kring sina egna tillkortakommanden i sänghalmen är aldrig bra. På samma sätt som att inte släppa loss och dansa på en fest (eller för sig själv naken framför spegeln) leder det till en djup osäkerhet. Samt att man ganska snabbt finner sig inmålad i det ökända hörnet.

- Detta revolutionerande råd skulle jag kunna ta bra betalt för, men bara för att Alabama ber mig får du det helt utan kostnad. Hoppas du är redo. Om du tycker att du själv och din kropp är het kommer andra göra det. Sjukt? Jag vet, och det är typ bara jag och några få andra som har fattat det. Men det bästa är, håll i dig, det funkar! Men du måste verkligen intala dig detta. Vara säker på sig själv är sexigt, vara osäker på sig själv är osexigt.

- Visst pratar tjejer om storleken, förmodligen mer än vad vi pratar om bröst. Men vi måste leva i förhoppningen om att inte allt handlar om längd och bredd, utan mer om hur det görs och hur den används. Det faktum att du uttrycker ett intresse att fokusera på tjejens njutning i första hand bådar ju gott. Förutom en välfungerande kuk har du ju tio fingrar, två händer och en fantastisk muskel - tungan.

- Ett tips är när det börjar närma sig clinch time är att gå ner på tjejen, ge henne en ordentlig omgång med din mun. Därefter gå över till vaginalsex, och kanske tar det udden av din prestationsångest. Samt när den lyckliga tjejen tänker tillbaka på er natt ihop är det hon minns främst hur jävla hårt du fick henne att komma.

- Jag hoppas verkligen att du nu häver dig ur denna obehagliga brunn av olycka och går ut och ligger som bara fan. Med kondom, såklart. Och med någon som uppskattar dig. Och inte nykter, för då blir man ihop. Lycka till!

Gustav Almestad, bibliotekarie och bloggare.

- Jag rekommenderar alla att träna på smekningar och oralsex i vilket fall, men det är nog bra grejer att kunna för att höja självförtroendet om man är nervös för sin kukstorlek också. För att bli bra på det är det nästan viktigast att kunna läsa reaktioner hos partnern, eller helst att den också vågar och engagerar sig för att guida en. Det kan vara med ord eller andning och läten.

- Vaginalorgasm är ju trevligt och bra när det händer, men det är en dålig grej att börja med då flertalet kvinnor inte kommer så lika lätt. Fråga i så fall om hon gör det. Överlag är det mer en fråga om tjejen som individ än om teknik som funkar på alla. Bättre att smeka klitoris samtidigt med penetration i så fall, du eller hon själv.
Ställningar där hon har mer kontroll är också en god idé.

Alabama svarar i sin blogg.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.