Förälskat par, frukost på sängen, hotellrum
Fira med en övernattning på hotell.

12 mysiga saker ni kan göra för att fira alla hjärtans dag

Gå på spa, övernatta på en romantisk herrgård eller ta in på hotell på hemmaplan. Här hittar du riktigt bra erbjudanden – de är dock tidsbegränsade så boka nu.


Den 14 februari är det alla hjärtans dag – dagen som vissa hatar och vissa älskar. Vill du fira kärlekens dag så kan du spana in denna lista för mysiga tips på saker att hitta på tillsammans med någon du älskar.

Men skynda er att boka – dealsen är nämligen tidsbegränsade!

1. Checka in på Europas mest romantiska hotell

Det har faktiskt Vadstena Klosterhotell & Spa blivit utsett till! Perfekt för alla hjärtans dag. Du kan boka det med 35 procents rabatt här.

2. Övernatta på en herrgård

Krusenberg Herrgård ligger vackert beläget vid Mälarens strand. Boka en övernattning nedsatt till 2 050 kronor här.

3. Smögen Hafvsbad

Det här spahotellet ligger på ön Smögen i Bohuslän. Slappna av med sköna behandlingar och god mat omgiven av havet och de saltstänkta klipporna. Boka här med 31 procents rabatt.

4. The Winery Hotel

Omskrivna The Winery Hotel ligger i Solna strax utanför Stockholm och har egen vinproduktion. Mycket fokus på gott vin och god mat, alltså. Boka här för 860 kronor.

Staycation i Stockholm

Bor ni i Stockholm och vill hitta på något på hemmaplan är en staycation perfekt. Checka in på hotell, ät en god middag och njut av lyxfrukost morgonen efter. En perfekt alla hjärtans dag!

5. Haymarket by Scandic

Detta riktigt snygga hotell ligger centralt vid Hötorget och har två restauranger och en lyxig cocktailbar. Boka för 814 kronor här.

6. Clarion Hotel Sign

På mysiga Clarion Hotel Sign hittar du även Selma City Spa där ni kan ta ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen eller kanske en duobehandling. Här kan du boka för 908 kronor.

7. Scandic Anglais

På Scandic Anglais bor ni precis vid Stureplan och har nära till massor av riktigt bra restauranger och barer. Boka för 829 kronor här.

Staycation i Göteborg

8. Scandic Rubinen

Det här hotellet ligger perfekt beläget på Avenyn. Du kan boka det för 497 kronor här.

9. Hotell Flora

Detta mysiga boutiquehotell ligger centralt vid Grönsakstorget, nära till restauranger och barer. Du kan boka ett rum här för 507 kronor.

10. Spaövernattning på Kosta Boda Art Hotel

Detta häftiga spahotell är utsmyckat med Kosta Bodas vackra glasskulpturer. Hotellet har vunnit flera priser, bland annat Årets designhotell. Just nu kan du boka en övernattning för två nedsatt till 1 995 kronor.

11. Övernatta på romantiskt herrgårdshotell

Dufweholm Herrgård är ett litet herrgårdshotell i Sörmland. Rummen är fint inredda och ni kan både njuta av spa och god mat i den vackra miljön. Här kan du boka med 38 procents rabatt.

12. Spapaket på Sigtunahöjden Spa

Här är ni nära vattnet och naturen. Här finns utomhusjacuzzi, bastu, relaxavdelning och såklart avkopplande spabehandlingar. Du kan just nu boka en övernattning med trerätters middag nedsatt med 40 procent här.

Se även: 14 perfekta presenter till din pojkvän – inför alla hjärtans dag

15 fina alla hjärtans dag-presenter till din flickvän

/
Spa
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!