Nyheter - Nyheter, artiklar, reportage och video

idag 13:01
Marcus Noterius har, som flygande reporter i "Nyhetsmorgon", blivit en uppskattad tv-profil. Men att leda TV4-programmet är inte aktuellt.
idag 12:09
Lovisa Worge och Bianca Ingrosso är både kollegor och nära vänner. Men en dag valde Lovisa hastigt och lustigt att sluta hos Bianca. Men varför?
idag 11:25
Robinson 2024 fortsätter att engagera tittarna hemma i tv-sofforna. Pål Schakonat fattade ett beslut som inte landade väl hos tittarna.
idag 11:22
Gillar du kebab? I en ansökan till EU vill Turkiet skydda kebaben och se en ny standard sättas för dönerkebab. Läs mer på Nyheter24!
idag 11:11
En dement kvinna avled på Attendos äldreboende efter att ha fått en kateter i livmodern istället för urinröret. Nu anmäls Attendo.
idag 11:10
Den populära webbläsaren Google Chrome har fått en ny funktion som gör det smidigare att använda Google:s AI-modell Gemini.
idag 11:04
Palestinska flaggor får inte tas in i Malmö arena under Eurovision Song Contest. Det bekräftar svenske EBU-chefen Martin Österdahl för TT. De här reglerna är samma som förra året. Det är ingen förändring.
idag 11:00
När TV4-profilen Marcus Noterius skulle visa upp sin sista maträtt inför juryn i "Sveriges mästerkock VIP" blev det känslosamt i tv-rutan. Läs mer på Nyheter24!
idag 10:56
Den städerska som greps utanför förra statsministern Magdalena Anderssons privata hem får skadestånd från sin tidigare arbetsgivare. Totalt blir det en summa på 127 000 för bland annat utebliven lön.
idag 10:37
Gunilla Persson har gjort succé efter Melodifestivalen. När hon anlände till Uppsala tvingades hon få eskort av polis.
idag 08:49
Rosanna och Christoffer gifte sig vid första ögonkastet. Under de första avsnitten har deras relation sett lite knackig ut, men det fanns en god anledning till att vilja matcha ihop paret – det berättar sexologen Kalle Norwald för Nyheter24.
idag 07:54
Pensioneringen från tv-rutan blev kortvarig. I höst är Leif GW Persson tillbaka – i SVT med gamla parhästen Camilla Kvartoft.
idag 07:44
Det har blivit allt lättare att skapa förfalskade sedlar. Något som kriminella utnyttjar och tjänar pengar på, rapporterar SVT Stockholm.
idag 07:24
En högt uppsatt gängledare, som går under namnet "Jordgubben", ska ha haft en relation med en polisstudent, enligt Dagens Nyheter.
idag 07:23
Här är morgonens nyheter i korthet.

Visar sökträffar 11 - 20
Hittade 92651 artiklar.