Här leker NFL-stjärnan Robin Hood – delar ut 100-dollarsedlar

Vem har inte drömt om att få gå hela vägen med ett "make it rain"?


En till med lite för mycket pengar

Jonas Olssons lagkamrat Liam Ridgewell fick mycket kritik 2012 efter en något okänslig bild där han torkar sin stjärt på toa med 20-pundsedlar. 

Se bilden och läs mer om det här.

Det var under Kentucky derby, ett hästlopp som gick av stapeln för 140:e året i rad, som NFL-laget Denver Broncos wide receiver Wes Welker hade Fru Fortuna med sig. Flera betraktare tog kort på 33-åringen som stod och viftade med flera stora buntar av 100-dollarsedlar som han vunnit.

Tjänar 78 miljoner på två år

Welker, som skrev på ett tvåårskontrakt med Broncos värt drygt 78 miljoner kronor 2013, såg minst sagt nöjd ut över sin rejäla vinst. Han var så nöjd att han bestämde sig för att leka Robin Hood i de fina lokalerna på hästbanan.

– Han vann troligtvis precis flera hundratusen dollar så han började dela ut pengar som om det inte vore någonting, säger åskådaren Jeff Novak, enligt USA Today, som också fick ta emot en sedel innan polisen valde att leda bort Welker från folkmassan. 

Med den lönen har man antagligen råd att dela med sig av några tusen dollar utan att tveka.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.