Här är bilden på Liam Ridgwell när han lyxar till det på toa.
1 av 3
Här är bilden på Liam Ridgwell när han lyxar till det på toa.
På planen går det sådär för Ridgewell, i senaste mötet mot Stoke fick han nöta bänk.
2 av 3
På planen går det sådär för Ridgewell, i senaste mötet mot Stoke fick han nöta bänk. - Foto: Ap
Jonas Olsson har inte uttalat sig om sin lagkamrats ganska osympatiska bild.
3 av 3
Jonas Olsson har inte uttalat sig om sin lagkamrats ganska osympatiska bild. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Här torkar sig West Brom-stjärnan i arslet - med pengar

Jonas Olssons lagkamrat Liam Ridgewell har skitit i det blå skåpet, rejält! Eller egentligen är det väl mer blåa 20-pundsedlar som han har skitit på. Nu ber stjärnan om ursäkt för sitt skitkorkade beteende.


West Brom - Stoke: 0–1 (0–0)

0 – 1 (75) D. Whitehea

WEST BROMWICH. Det hör kanske inte till ovanligheterna att fotbollsspelare ibland kan framstå som lite väl impulsiva. Mario Balotelli har otaliga missar och tabbar i sitt bagage, Niklas Bendtner likaså. Nu ansluter ytterligare ett geni till detta, fotbollsmässigt framgångsrika, gäng som har lite otur när de tänker.

I helgen publicerades nämligen en bild på Jonas Olssons lagkamrat Liam Ridgewell, 28, när han torkar sig i rumpan med 20-pundsedlar. Och som om det skulle vara nog har han dessutom riggat med ytterligare 1000 pund som ligger och väntar på att få byta färg.

– Vi har alltid haft en bild av att fotbollsspelare är arroganta, överbetalda pajasar. Detta bevisar att vi hade rätt, säger en supporter som uppges ha skickat in bilden till The Sun.

Offentlig ursäkt

Ridgewell som fick nöta bänk när West Brom förlorade mot Stoke igår har skickat ut en offentlig ursäkt för bilden.

– Den här bilden togs hemma hos mig för lite drygt åtta månader sedan. Syftet var att reta upp en kompis som jag precis hade vunnit ett vad mot. Det var bara meningen att han skulle se bilden men nu är den offentlig. Jag kan förstå att den kan misstolkas. Jag är ledsen för att den har sårat folk, skriver 28-åringen enligt The Sun.

"Vilken idiot"

Det är bara att säga grattis till Ridgewell, för nu verkar han ha retat upp hela England med sitt omogna misstag.





Naturligtvis skojas det en hel del om Ridgewells toablunder. En av dem som skojar är Mario Balotelli, dessvärre bara ett fejkat twitterkonto. Men hade Balotelli funnits på Twitter är det ändå inte helt omöjligt att han kommenterat händelsen.



En talesman för West Brom har uttalat sig om den olyckligt publicerade bilden.

– Det är inte positivt för klubben men vi kommer att hantera det här internt. Liam anslöt till oss för elva månader sedan och har skött sig exemplariskt, säger talesmannen enligt The Sun.

Här svarar 28-åringen på lite andra sköna frågor från West Brom-fansen. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

1 timme sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

1 timme sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

2 timmar sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

2 timmar sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

2 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.