Visar nya videon att The Mauler blev skallad?

Blev Alexander Gustafsson skallad av Anthony Johnson?


Det var i helgen som svensken Alexander "The Mauler" Gustafsson förlorade MMA-matchen mot Anthony Johnson på Tele2 Arena i Stockholm, då domaren valde att avbryta matchen.

Men det senaste dygnet har ett klipp spridits runt på sociala medier där det ser ut som att Mauler blir skallad av Johnson, vilket inte är tillåtet i MMA.

"Olycksändelse"

Maulers tränare Andreas Michel har sett klippet ur olika vinklar och tror inte att det var avsiktligt.

– Jag såg inte det under galan, jag såg bara en närkamp, att de kolliderade. Slaget träffade, som jag såg, på axeln eller halsen. Det var inte anledningen till att han blev sänkt, säger tränaren till Aftonbladet och fortsätter: 

– Det var en skallning, men det var en olyckshändelse. Som det ser ut i slow motion så kolliderade de med huvudena. ”Alex” är längre, och han fick ta den värsta smällen den här gången. Men det var inget illa menat, sådant här händer. Precis som när ”Alex” petade honom i ögat.

Se klippet här:

MMA
/
UFC
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att Mauler blev skallad?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.