Harry Kane assisterade vinnarmålet mot Manchester United.
Harry Kane assisterade det avgörande målet mot Manchester United. - Foto: Dave Thompson

Harry Kane avslöjar taktiken som sänkte United: "Visste..."

Bayern München besegrade Manchester United med 1-0 i Champions League-gruppspelet under tisdagen. Nu berättar Harry Kane om taktiken som var avgörande.


Efter Champions League-matchen mellan Bayern München och Manchester United på Old Trafford avslöjar anfallaren Harry Kane att Bayern München på förhand riktade in sig på att utnyttja Manchester Uniteds svagheter i snabba omställningar.

Bayern Münchens taktik mot Manchester United: "Vi kunde skada dem"

Bayern München vann med 1-0 mot Manchester United efter att Kane assisterade Kingsley Coman som gjorde matchens enda mål.

Kane förklarar efter matchen hur Bayern hade planerat att utnyttja Uniteds svagheter på förhand. 

– Jag kände att vi kontrollerade spelet och att vi hade de bättre chanserna. United kanske hade lite mer av bollinnehavet, säger Kane till TNT Sports.

Han lägger till:

– Vi var lugna och visste att vi kunde skada dem i de snabba omställningarna, och det var ungefär vad som hände.

Manchester United i Champions League

Manchester Uniteds prestation i Champions League har varit svag. Klubben slutade sist i Grupp A med bara fyra poäng på sex matcher, vilket ledde till att de blev utslagna från europeiskt tävlingsspel för säsongen.

Manchester United blev dessutom det första engelska laget som släppte in hela 15 mål under gruppspelet i Champions League, vilket är den högsta siffran i årets säsong tillsammans med belgiska Royal Antwerp, skriver 90min.

Informationen och texten i artikeln är framtagen med hjälp av AI-verktyg. Den är därefter bearbetad och faktagranskad av Nyheter24.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!