Ezequiel Lavezzi och Zlatan efter att PSG gjort mål.
Ezequiel Lavezzi och Zlatan efter att PSG gjort mål. - Foto: Fernando Hernandez / SCANPIX
Javier Pastore firar sitt mål.
Javier Pastore firar sitt mål. - Foto: Fernando Hernandez / SCANPIX
Zlatan fick rött kort i slutet av matchen.
Zlatan fick rött kort i slutet av matchen. - Foto: Alberto Saiz / SCANPIX

Zlatan fick rött när PSG vann

Zlatan Ibrahimovic fick rött kort i sista sekund när Paris Saint-Germain vann över Valencia.

Matchen

Valencia 1- 2 Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain fick en drömstart i matchen mot Valencia. Redan efter tio minuter kunde Ezequiel Lavezzi göra mål efter ett fint passningsspel.

Precis innan slutet på halvleken ökades ledningen på till 0-2 efter mål av Javier Pastore.

PSG visade styrka och var överlägsna efter 45 minuter.

Däremot såg man inte mycket av Zlatan Ibrahimovic.

- Han har inte varit den viktiga spelaren som vi trodde att han skulle vara, kommenterade Ola Andersson, i Viasat-studion under pausen.

I andra halvlek var Zlatan dock mer målsugen.

PSG fortsatte att trycka på och utdelningen kom. Clément Chantome petade in bollen - men målet dömdes bort för offside.

En offside som som skulle visa sig vara felaktig.

I slutet lyckades Valencia göra mål och slutresultatet blev 1-2.

Zlatan Ibrahimovic fick rött kort efter en stämpling och PSG måste nu klara sig utan svensken i returmötet.