Toivonen gick mållös från matchen.
1 av 2
Toivonen gick mållös från matchen. - Foto: Bildbyrån
Det gjorde även Jimmy Durmaz...
2 av 2
Det gjorde även Jimmy Durmaz... - Foto: Bildbyrån

Tränaren bjuder på årets filmning – när han träffas av ett pappersplan

Ola Toivonen och Jimmy Durmaz tränare i Toulouse, Pascal Dupraz, fick ett pappersflygplan i huvudet under matchen mot Rennes. Men oj vad han spelade över.


När Toulouse med Ola Toivonen och Jimmy Durmaz från start spelade mot Rennes i franska ligan kastades ett pappersplan in från läktaren – och seglade rakt in i tränaren Pascal Dupraz huvud.

Toulouse och Dupraz låg vid tillfället under med 1–0, och pappersplanet verkar ha varit pricken över i:et för Dupraz, som tog sig för huvudet och föll till marken.

Toulouse förlorade matchen och ligger för tillfället på nionde plats i Ligue 1, och vi får hoppas att Dupraz är fit for fight till nästa match.

Och du har väl inte missat norrmännens nya påhitt – fyllefoboll?

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

2 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.