Nu är det slutspelat för Zlatan i nummer 18.
Nu är det slutspelat för Zlatan i nummer 18. - Foto: BILDBYRÅN

Från 18 till 10 – nu har Zlatan bytt upp sig

Fram tills nu har Zlatan Ibrahimovic spelat med nummer 18 i Paris Saint-Germain. Nu har han dock fått ett nummer värdigt en mästare.


Zlatans tröjnummer

Nummer åtta: Inter

Nummer nio: Malmö FF, Ajax, Juventus, Barcelona

Nummer tio: Sverige

Nummer elva: Milan

PARIS. Efter ett tidigt bråk med brassen Nenê ryktades det ständigt om att Zlatan Ibrahimovic och han inte kom överens. Nenê fick dåligt med speltid i Paris Saint-Germain och valde därför i veckan att lämna klubben och gå till den qatariska klubben Al-Gharafa. 

För Zlatan betyder det att han slipper att dras med nummer 18 som han bär för tillfället. Brassens nummer 10 blev nämligen ledigt i och med flytten och nu haffar Zlatan siffran enligt PSG:s hemsida

Ett nummer Zlatan är bekant i från landslaget. Han har dock aldrig burit siffran i ett klubblag tidigare.

Vad tycker alla fans som har köpt en PSG-tröja med numret 18 nu tro?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

1 timme sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

1 timme sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

2 timmar sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

2 timmar sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

idag 11:44
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.