- Foto: Bildbyrån

Åtvidaberg testar utländskt

Nyallsvenska Åtvidaberg kommer att testa två utländska spelare den närmsta tiden.


Åtvidabergs FF håller som bäst på med att förbereda sig inför comebacken i finrumet, det vill säga allsvenskan. Den närmsta tiden kommer östgötarna att testa två utländska spelare, rapporterar man på klubbens hemsida.

Etuwe Prince Eboagwu, som provspelade redan i onsdags, kommer tillbaka i morgon för ytterligare några dagars provspel. En annan mittfältare som kommer att testas är fransmannen Gerald Forschelet.

Gerald Forschelet föddes på Tahiti och började sin elitkarriär i franska AS Cannes. Karriären gick vidare till engelska Bolton Wanderers (inga ligamatcher), schweiziska Neuchatel Xamax, franska Istres och belgiska Charleroi innan mittfältaren kom till Sverige 2007 och spelade division I-fotboll med Assyriska. Sedan dess har 28-åringen spelat i belgiska AFC Tubize som åkte ur första divisionen i våras, skriver ÅFF på sin hemsida.

Nigerianen Etuwe Prince Eboagwu är en defensiv mittfältare som efter karriären i hemlandet har spelat för olika klubbar i Cypern, Azerbajdzjan, Malaysia och Vietnam.

Tidigare testade man även chilenaren Rodrigo Alejandro Soto som dock inte är aktuell för klubben för tillfället.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!