Stefan Ishizaki målskytt mot Gefle. - Foto: ERIK ABEL / SCANPIX
Elfsborg firar målet som betyder en tredjeplats.
Elfsborg firar målet som betyder en tredjeplats. - Foto: ERIK ABEL / SCANPIX

Elfsborg fortsätter att vinna

Efter att ha förnedrat makedonska laget Tetek med 5-0, fortsätter nu Elfsborgs segertåg efter en stark vinst mot Gefle.

BORÅS. Stefan Ishizaki gav boråslaget ledningen i den 24:e matchminuten men det som kommer att diskuteras efter matchen är Anders Svenssons uttåg ur matchen.

Det var i slutet av första halvlek som landslagsspelaren började halta för att sedan kliva av banan. Landskamperna kan nu vara i fara efter att Svensson tagit sig för vänster lår och grinat betänkligt. Även Omar Jawo fick byta i första halvleken efter en hjärnskakning.

Elfsborg klättrar nu upp på en tredjeplats medan Gefle nu har samma poäng och målskillnad som AIK i bottenstriden. Det som håller gävlelaget kvar på kvalplats är fler gjorda mål.