Daniel Majstorovic är inte omtyckt bland AIK-supportrarna nu.
1 av 4
Daniel Majstorovic är inte omtyckt bland AIK-supportrarna nu. - Foto: © Bildbyrån / MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
36-åringen är förbannad för att inte ha fått någon förklaring till varför han blev förpassad till bänken – och dök aldrig upp på matchsamlingen inför Öster-matchen under måndagen.
2 av 4
36-åringen är förbannad för att inte ha fått någon förklaring till varför han blev förpassad till bänken – och dök aldrig upp på matchsamlingen inför Öster-matchen under måndagen. - Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN
Majstorovic säger att han inte kommer särskilt bra överens med tränaren Andreas Alm.
3 av 4
Majstorovic säger att han inte kommer särskilt bra överens med tränaren Andreas Alm. - Foto: © Bildbyrån / Simon Hastegård / Bildbyrån
Majstorovic har 18 månader kvar på sitt kontrakt med AIK.
4 av 4
Majstorovic har 18 månader kvar på sitt kontrakt med AIK. - Foto: © Bildbyrån / Lennart Månsson

"Du kan dra till Bajen, Majstorovic"

Efter att ha blivit bänkad till AIK:s match mot Öster arbetsvägrade Daniel Majstororvic, 36, genom att inte dyka upp till matchsamlingen. Något som har skapat stor irritation bland AIK:s supportrar.


Mittbackarna i AIK

Per Karlsson, 27.

Alexander Milosevic, 21.

Niklas Backman, 24.

Daniel Majstorovic, 36.

STOCKHOLM. Efter att ha ha varit skadad sedan april fick mittbacken Niklas Backman chansen från start under måndagens match mot Öster. Inget konstigt i det. Men vem hade kunnat ana konsekvenserna av Andreas Alms val att förpassa den 36-årige veteranen Daniel Majstorovic till bänken? AIK:s dyra nyförvärv innan sommaren 2012 valde nämligen att inte komma till AIK:s matchsamling – och verkar nu vilja lämna klubben.

– Jag informerade klubben att jag inte tänkte komma. Andreas Alm visar med all tydlighet vilken väg han vill gå genom att han petar mig igen. Jag petades mot IFK Norrköping tidigare också utan motivering. Samma sak mot Helsingborg. Det är inte acceptabelt, säger han till Expressen och fortsätter:

– Jag vill spela, det är det enda jag vill. Jag tog mig tillbaka från en tuff skada och har kommit upp i nivå nu, där jag kan tillföra något. Men när han väljer Niklas Backman framför mig mot Mjällby visar han med all tydlighet var vi har varandra, säger han till tidningen

Något som har fått AIK-anhängare, både supportrar och klubbprofiler, att reagera starkt. Framför allt på Twitter. Bojan Djordjic är den som är mest sansad i frågan.

Den förre Halmstadsbacken, Per "Texas" Johansson,om Majstorovic mentalitet.

AIK-supportrarna väldigt upprörda över Majstorovic beteende. 

Men det finns även vissa AIK-anhängare med humor i "Majstorovic-gate".

Majstorovic och AIK kommer att ha flera möten, de hade det första under natten till tisdag, där de diskuterar 36-åringens framtid i klubben. Frågan är hur parterna löser konflikten då "Maestro" har 18 månader kvar på sitt kontrakt?

/
AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett ja och två nej till VM-spel

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.