Daniel Majstorovic har bett om ursäkt till lagkamraterna för sitt beteende.
1 av 4
Daniel Majstorovic har bett om ursäkt till lagkamraterna för sitt beteende. - Foto: © Bildbyrån / Lennart Månsson
36-åringen dök inte upp till matchen mot Öster i måndags.
2 av 4
36-åringen dök inte upp till matchen mot Öster i måndags. - Foto: © BILDBYRÅN / JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Men kanske har han ändrat sig nu?
3 av 4
Men kanske har han ändrat sig nu? - Foto: © Bildbyrån / Lennart Månsson
Eller hur kommer han reagera om han får nöta bänk?
4 av 4
Eller hur kommer han reagera om han får nöta bänk? - Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN

AIK:s målvakt: "Han har bett om ursäkt"

Medieuppbådet har varit enormt efter att Daniel Majstorovic vägrade att komma till AIK:s samling inför Mjällby-matchen i måndags. Men ångrar han det nu? Klubbens reservmålvakt Christian Frealdsson berättar att han har bett om ursäkt till gruppen, enligt hemsidan Svartgul.


STOCKHOLM. Många har höjt röster om att Daniel Majstorovic omöjligt kan vara kvar i AIK efter hans arbetsvägran mot Mjällby i måndags. Supportrarna har rasat och det har till och med sålts en hattröja med 36-åringens ansikte på.

Men under torsdagen var Majstorovic tillbaka på träningsplanen Karlberg igen – och kanske har han trots allt bestämt sig för att kämpa om en startplats i laget.

– Han har bett om ursäkt till gruppen och nu är det bara att köra på, säger AIK:s reservmålvakt Christian Frealdsson till hemsidan Svartgul. 

"Daniel är en grym person"

Förutom det vill inte Frealdsson uttrycka sig särskilt ingående i 36-åringens beteende.

– Äh, jag vet ju inte hela historien bakom, och i och med det ska jag vara väldigt försiktig med att säga någonting. Daniel är en grym person och det är hans beslut att göra såhär och man har ingen aning om vad som ligger bakom, eller jag har det i alla fall inte, säger han.

Men Majstorovic framtid i klubben är fortfarande osäker.

– Sedan får klubben agera utifrån vad de tycker är rätt och Daniel får ta sitt beslut, vad han tycker är rätt för framtiden. Men i dag var han med och tränade och körde på precis som vanligt, så just nu är det inga konstigheter. Det är klart att vi blev förvånade, men det är ingenting som har påverkat gruppen, säger Frealdsson till Svartgul

/
AIK
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.