- Foto: Nyheter24/TT

Sirius Josh Wicks om tuffa uppväxten: "Jag gjorde mycket dumt"

I veckans Studio Allsvenskan berättar Sirius målvakt Josh Wicks om sin resa från San Bernadinos gängkvarter till Allsvenskan.


Studio Allsvenskan är Nyheter24:s program om svensk fotboll, och för första gången är det en gäst med i studion: Sirius målvakt Joshua Wicks.

Förutom det vanliga snacket om veckans omgång, och utdelningen av utmärkelsen Veckans domarjävel, så berättar Vicks om sin tuffa uppväxt, och hur han nu vill ge något tillbaka till sin hemstad, San Bernadino i USA.

Studio Allsvenskan leds av Marcus Birro och i studion finns även Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson och Philip De Giorgio.

I förra Studio Allsvenskan pratades det om att våldet flyttat in på läktarna igen.

Här kan du se första veckans avsnitt. Då snackades det om varför en viss stjärndomare är sämst i Sverige.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Klarar Sirius att sluta topp 5 i Allsvenskan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Världstvåans sorg – pojkvännen död

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

1 timme sedan
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.