Så här glad blev Danny Welbeck över att få Zlatans tröja i onsdags. Nej, det här är från hans målfirande. Men han borde vara nöjd över att ha kommit över Zlatans tröja, den är nämligen värd massor av pengar.
1 av 2
Så här glad blev Danny Welbeck över att få Zlatans tröja i onsdags. Nej, det här är från hans målfirande. Men han borde vara nöjd över att ha kommit över Zlatans tröja, den är nämligen värd massor av pengar. - Foto: John Sibley/Bildbyrån
Är det här, direkt efter målet, som Welbeck börjar smida planer måntro?
2 av 2
Är det här, direkt efter målet, som Welbeck börjar smida planer måntro? - Foto: John Sibley/Bildbyrån

Zlatans tröja - Welbecks pension

Skulle Danny Welbecks karriär göra en Freddy Adu - misslyckas - kan han alltid tjäna ihop till brödfödan genom att sälja tröjan Zlatan bar när han gjorde "Målet".


Zlatans tröja är inte dyrast

Den dyraste tröjan uppges vara Maradonas handströja från VM 1986. Den tröjan värderas till 3 250 000 kronor.

Flera av de engelska spelarna hälsade bara på Zlatan Ibrahimovic efter Englands-matchen i onsdags, men Danny Welbeck såg sin chans och bad om supermålskyttens tröja.

Manchester United-talangen lyckades roffa åt sig en riktig guldklimp. Enligt Tom Rollett på Exclusive Memorabilia är Zlatans tröja ett riktigt samlarobjekt som är värt runt 320 000 kronor.

– Tröjan är av största intresse för samlare eftersom det var ett spektakulärt mål av just honom och faktumet att han gjorde det mot England på en helt ny arena, säger Rollett till The Sun.

Nu tjänar förvisso Welbeck storkovan i United. Men om karriären skulle ta en dålig vändning, vilket vi sett många exempel på i engelsk fotboll, kan Welbeck alltid kränga iväg Zlatan gamla tröja.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Vi riskerar att mista medaljörer"

Sävinger gör debut i landslaget

Sveriges handbollsherrar åker på träningsläger till Norge och spelar matcher mot USA och Tyskland i sin sista samling innan OS-truppen tas ut.

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

2 timmar sedan
Trots molnen över Olympia i Grekland kunde OS-elden tändas, med 100 dagar kvar till sommar-OS i Paris.

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

2 timmar sedan
Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.

Chelseatränaren om straffbråket: "En skam"

2 timmar sedan
Chelsea utklassade Everton i måndags kväll i Premier League – men trots storsegern blev ett internt bråk om en straff den stora snackisen.

Tysk VM-guldhjälte död

3 timmar sedan
VM-guldhjälten Bernd Hölzenbein har avlidit, skriver hans förra klubb Eintracht Franfurt på sin webbplats.