Matchen slutade 0-0 mellan Sverige och Slovenien.
Fansen var glada innan matchen men efter matchen blev Sverige utbuade.
Nästa match för Sverige är mot Wales på söndag.

Oavgjort för Sverige i EM-genrepet

Sverige genrepade mot Slovenien och matchen slutade 0-0. Det får Sverige tacka Isaksson för.

Sverige genrepade inför EM mot Slovenien på Swedbank Stadion i Malmö. Inför en tyst publik stod det 0-0 i halvtid och det var Slovenien som var närmast ett ledningsmål.

Sverige hade svårt att skapa några riktigt farliga lägen i första halvlek. Jimmy Durmaz var närmast med ett skott precis utanför straffområdet. Men Vid Belec i Sloveniens mål hade inga större problem med skottet.

Andreas Isaksson i Sveriges mål fick däremot jobba hårdare. Slovenien kom upp två gånger i första halvlek. Först tvingade Roman Bezjak den svenska målvakten att verkligen sträcka ut sig för att hålla nollan. Bezjak fick sedan ett friläge men Isaksson räddade ännu en gång.

John Guidetti hade ett par chanser i andra halvlek men Sverige fick aldrig hål på Slovenien.

Isaksson var en av planens bästa spelare och höll alltså tätt hela matchen.

Trots att Zlatan Ibrahimovic inte spelade så blev han ändå matchens profil efter sitt uttalande.