Pekar Zlatan Sverige i rätt riktning inför avgörandet mot Belgien?
1 av 2
Pekar Zlatan Sverige i rätt riktning inför avgörandet mot Belgien? - Foto: Bildbyrån
Zlatan Ibrahimovic i duell med Giorgio Chiellini under matchen mot Italien.
2 av 2
Zlatan Ibrahimovic i duell med Giorgio Chiellini under matchen mot Italien. - Foto: Bildbyrån

​Zlatan efter förlusten: "Vi var bra i 89 – sedan gjorde vi ett misstag"

Sverige föll tungt mot Italien efter ett sent avgörande från Éder. "Vi var bra fram till 89:e, sedan gjorde vi ett misstag", säger Zlatan Ibrahimovic efter matchen.


Trots en rejäl uppryckning jämfört med EM-premiären mot Irland blev det poänglöst mot Italien. Detta efter avgörande i slutminuten. Nu krävs förmodligen seger mot Belgien i sista gruppspelsomgången för att ha chansen att spela vidare i turneringen.

– Vi har en match kvar, vinner vi den så kan vi kvalificera oss, konstaterar Zlatan Ibrahimovic i mixade zonen efter matchen, enligt fotbollskanalen.

– Vi var bra fram till 89:e minuten, sedan gjorde vi ett misstag, säger den svenska lagkaptenen.

Nu är det minst sagt kniven mot strupen inför den avgörande matchen kommande onsdag.

– Första matchen gjorde vi inget bra, då fick vi en poäng. I dag gjorde vi mycket bra och fick noll. Vi får se vad vi behöver i tredje, säger Zlatan Ibrahimovic.

Läs också Andreas Granqvists uttalande om straffsituationen sent i matchen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har EM-tåget redan gått för Sverige?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

1 timme sedan

Florida vann efter galna räddningar

3 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

3 timmar sedan
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.