- Foto: Stella Pictures & Instagram/Shanga Forsberg

Shanga slår tillbaka mot Emil Forsberg: "Väntar fortfarande"

Fotbollsproffset Emil Forsberg och Shanga Forsberg skiljde sig i mars. Sedan dess har proffset inte uttalat sig om skilsmässan – till nu. Men vad han säger får ex-frun att koka.


Fotbollsproffset Emil Forsberg har haft ett omtumlande år – både i karriären och privatlivet. Det började med att han i vintras lämnade Tyskland och RB Leipzig för spel i New York Red Bulls. Och kort därpå gick hans numera ex-fru Shanga Forsberg ut på Instagram med att paret skulle skiljas. Paret hade då varit tillsammans i 19 år och har två barn ihop.

I inlägget berättar hon att de har valt att separera och samtidigt uttrycker hon ett missnöje gentemot ex-mannen. Hon skriver bland annat: "Framtidsplaner har du också. Inte heller dem visste vi om. Om reportrarna ändå visste att du pratar mer med dem än med din familj de senaste månaderna"

Emil Forsberg om anklagelsen 

Detta har lett till flera spekulationer och anklagelser om att Emil Forsberg har lämnat sin ex-fru och sina barn i sticket. I en intervju med Aftonbladet sätter han ned foten och menar att det inte alls stämmer. 

– Det stämmer inte alls att jag har ghostat min familj. Inte alls. Det är verkligen tråkigt att det kom ut så. Jag har haft kontakt med barnen och familjen hela tiden sedan jag kom hit, säger han till tidningen.

LÄS MER: Emil Forsberg ryter ifrån: ”Jag har inte ghostat min familj”

Ex-frun slår tillbaka 

Ex-paret verkar inte dela samma bild av vad som har hänt, att döma från Shanga Forsbergs Instagramstory där hon bemöter Emil Forsbergs uttalande. 

Hon skriver så här: 

"Jag väntar fortfarande på hans sida av myntet, varför han plötsligt inte ville ha med mig och sina barn efter flytten. Det är svårt att få svar när det inte finns någon dialog mellan oss. Inte ens när skilsmässopapperen skickades till honom på förhand kom någon reaktion. Än idag har han inte frågat mig om hur jag och barnen egentligen mår eller har det. I dagsläget sker all dialog genom advokater."

Foto: Skärmavbild/Instagram/Shanga Forsberg

MISSA INTE: 

Så avslöjade Daniel Ståhl och Fanny Roos sin kärlek: "Varför"

Här är alla kärlekspar i landslaget i friidrott: ”Försökte länge…” 

Så mycket kostade Armand Duplantis och Desiré Inglanders lägenhet

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00