- Foto: Instagram/Shanga forsberg & Stella Pictures

Emil Forsberg ryter ifrån: ”Jag har inte ghostat min familj”

Fotbollsspelaren Emil Forsberg och ex-frun Shanga Forsberg skiljde sig i våras, efter 19 år tillsammans och två barn. Efter det har fotbollsspelaren anklagats för att ha lämnat familjen i sticket. Nu öppnar han upp sig om anklagelserna.


Det har varit ett omtumlande 2024 för fotbollsspelaren Emil Forsberg. Det började med att han i vintras lämnade Tyskland och RB Leipzig för spel i New York Red Bulls. Där han direkt utnämndes till lagkapten.

Vid sidan av fotbollen har det varit en tung tid. I mars gick hans numera ex-fru Shanga Forsberg ut på Instagram med att paret skulle skiljas. Paret träffades redan 2004 och har hållit ihop i 19 år och har två barn tillsammans.

I inlägget skrev hon så här:

"Vi ska skilja oss. Och jag aldrig trodde att jag skulle uttala efter två barn och 19 år tillsammans. Ord som fortfarande känns overkliga. Jag har älskat dig mer än allt och alltid stöttat dig. Men även kärleken har sina gränser"

LÄS MER: Emil Forsberg och Shanga skiljer sig

Påstås ha ghostat sin familj 

Senare i inlägget skriver Shanga Forsberg:

"I tidningarna har vi läst och sett att du mår bra och är "enjoying every moment". Framtidsplaner har du också. Inte heller dem visste vi om. Om reportrarna ändå visste att du pratar mer med dem än med din familj de senaste månaderna"

Detta har fått flera personer att undra om Emil Forsberg har lämnat sin familj i sticket.

Emil Forsberg. Foto: Stefan Jerrevång/TT

Emil Forsberg om skiljsmässan

Fotbollsspelaren har inte velat öppna upp sig om privatlivet men nu gör han det i en intervju med Aftonbladet. Han berättar för tidningen att han inte vill prata om skiljsmässan på grund av sina barn. Men han poängterar att han inte har lämnat sin familj som det har spekulerats kring.

– Det stämmer inte alls att jag har ghostat min familj. Inte alls. Det är verkligen tråkigt att det kom ut så. Jag har haft kontakt med barnen och familjen hela tiden sedan jag kom hit, säger han till Aftonbladet.

Han fortsätter:

– Det är jobbigt när det spekuleras om saker som inte någon vet något om och det skrivs en massa saker hit och dit. Det finns alltid två sidor av myntet och jag har lärt mig att leva med det som offentlig person, men det är mest jobbigt för mina anhöriga.

MISSA INTE: 

Henrik Lundqvists lyxliv i New York: "Varvat upp"

Så avslöjade Daniel Ståhl och Fanny Roos sin kärlek: "Varför"

Nordqvist man dog efter skilsmässan: "Gick i tusen bitar"

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/