Så mycket kostade Armand Duplantis och Desiré Inglanders lägenhet

Vi är vana att se Armand "Mondo" Duplantis ta höjd efter höjd i stavhopp med stöd från flickvännen Desiré Inglander. Paret flyttade relativt nyligen ihop, men vad gick lägenheten på?


Karriären rullar på för Armand "Mondo" Duplantis. Nyligen tog han VM-guld i stavhopp och inte nog med det fick Duplantis en rejäl bonus.

Vad är det man brukar säga?

Tur i spel, otur i kärlek... Men knappast för Duplantis.

Så träffades Armand Duplantis och Desiré Inglander

Förra sommaren fick han nämligen syn på en viss Desiré Inglander på Instagram. Han skickade iväg ett meddelande, men utan resultat.

– Så gick det några månader och det blev dags för midsommarfest. På midsommarfesten frågade min vän om jag ville följa med på en annan fest och då tänkte jag 'varför inte'. Sedan såg jag att även Desiré skulle vara på festen och jag ville verkligen träffa henne så då gick jag på den, berättade han i en av parets Youtube-videos.

Väl på festen tog guldmedaljören sig själv i kragen och gick fram till hon som senare skulle bli hans framtida flickvän och sambo. Men Desiré skulle visa sig vara svårfångad.

– Jag fick hennes Snapchat. Sedan försökte jag länge att få till en dejt och slutligen gick det. Jag berättade att jag skulle resa iväg och bli borta ett tag. Så vi sågs och sedan umgicks vi några dagar och sedan blev det vi, avslutar Mondo.

Här kan du läsa om du är sugen på mer detaljer kring hur paret träffades.

Så mycket kostar Armand Duplantis och Desiré Inglanders lägenhet

I slutet av 2021 tog paret klivet och blev sambos.

De bor i en lägenhet i centrala Stockholm på 76 kvadratmeter. Enligt uppgifter från Booli är den värderad till 7 760 000 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!